referenser

Bergvärme med erfarenhet av över 1000 stora och små projekt!

Vi garanterar en bekymmersfri service och en pålitlig och effektiv bergvärmelösning.

bergvärmeprojekt för stora fastigheter
Bergvärmemonteringar för egnahemshus

Våra referenser

EGNAHEMSHUS & RADHUS

Familjen Hjulfors konverterade från oljeuppvärmning till bergvärme.

När vi fick reda på att det var möjligt att byta från oljeuppvärmning till bergvärme, även med vattenburna radiatorer, kontaktade vi TecHeat.

BOSTADSBOLAG OCH OFFENTLIGA SEKTORN

Effektiv och ekonomisk bergvärme för SATO Abp:s fastigheter

I många stora bostadsfastigheter, såsom bostadsbolag, övervägs nu olika värmesystem, särskilt bergvärme-lösningar, med målet att uppnå ekonomiska besparingar.

HALLAR & FÖRETAG

Vår service täcker hela processen, från kartläggning till underhåll.

Kontakta oss så kan vi diskutera vilken bergvärmelösning som passar bäst för er.

Bergvärme för affärsbyggnader och offentliga byggnader

Bergvärme är för närvarande inte bara den uppvärmningsmetod som föredras av personer som bor i egnahemshus eller bostadsbolag. Installationen av bergvärmepumpar i alla typer av affärsfastigheter och offentliga byggnader har ökat år efter år, eftersom man genom att byta till ekologisk bergvärme kan minska uppvärmningskostnaderna avsevärt. 

Vi på Techeat implementerar bergvärme- och värmeåtervinningssystem nyckelfärdiga med ett brett utbud av yrkeskunskaper, och vår service sträcker sig från planeringsstadiet fram till projektets slutförande. Vårt nyckelfärdiga paket för affärsfastigheter och offentliga byggnader innehåller allt du behöver för ett mycket framgångsrikt bergvärmeprojekt.

Bergvärme för bostadsbolag

Energikostnaderna är den största utgiften för bostadsbolag, vilket är anledningen till att allt fler bolag väljer bergvärme. Bergvärme i bostadsbolag, t.ex. i höghus och radhus, minskar energikostnaderna, vilket påverkar levnadskostnaderna och därmed de boendes tillfredsställelse. Kontakta gärna Techeat om du är intresserad av ett ekonomiskt och miljövänligt val, nämligen bergvärme!

Bergvärme för radhus

Fler och fler radhus övergår till bergvärme, eftersom det är en mycket mer behändig, billigare och mer ekologisk uppvärmningsform. Stora byggnader som radhus förbrukar mycket energi, men med hjälp av bergvärme med låga utsläpp och till stor del självförsörjande är det också möjligt att göra radhusen energieffektiva.

Vi erbjuder ett bekvämt nyckelfärdigt paket med bergvärme för ditt bostadsbolag, som är utformat för att göra allt så enkelt och lätt som möjligt för dig.

Bergvärme för höghus

Ekologisk och till stor del självförsörjande bergvärme blir också alltmer populär bland bostadsbolag, eftersom bergvärme är det billigaste alternativet av alla uppvärmningsmetoder, även i höghus. Bergvärme kan ersätta det tidigare värmesystemet i höghus. Vi har stor erfarenhet av att installera bergvärme i höghus och har konstruerat och installerat bergvärme i över 150 stora byggnader. Tveka inte att kontakta oss om ditt höghusbolag kämpar med ständigt ökande energikostnader!