Kaikki referenssit

Maalämpöjärjestelmät 1000 kohteen kokemuksella suuriin ja pienempiin kohteisiin

Huoleton palvelu ja takuuvarmasti tehokkaat sekä oikein mitoitetut maalämpöjärjestelmät TECHEATlta!

Suurkiinteistö maalämpöjärjestelmää
Maalämpöasennusta omakotitaloihin

Referenssejä kohteistamme

MAALÄMPÖRATKAISUT OMAKOTITALOIHIN
Energiasaneeraus omakotitaloon
Vanha öljylämmitysjärjestelmä vaihtui ekologiseen maalämpöön

Kun saimme selville, että siirtyminen öljylämmityksestä maalämpöön on mahdollista, vaikka käytössä on vesikiertoiset patterit, otimme yhteyttä TecHeatiin.

Maalämpö omakotitaloon ammattitaidolla
Lapsiperheelle laadukasta asumismukavuutta maalämmöllä ja -viileällä

Saul ja Karin ottivat meihin yhteyttä jo suunnitteluprosessin alkuvaiheessa löytääkseen juuri heidän toiveitaan vastaavat ratkaisut.

Energiasaneeraus henkilökohtaisella ja ammattitaitoisella palvelulla

Tein hyvän ja oikean valinnan, kun valitsin Techeatin, asiakas Juha Tervo toteaa sen jälkeen, kun Techeat suunnitteli ja toteutti omakotitalon energiasaneerauksen.

MAALÄMPÖRATKAISUT TALOYHTIÖILLE & JULKISELLE SEKTORILLE
Maalämmöllä säästöä taloyhtiöille
Ekologisesta maalämmöstä Ii:n kunnalle talous- ja ympäristösäästöjä

Huolellisesti suunniteltu ja hyvin toteutettu Teacheatin maalämpöprojekti säästi Suomen vihreimmältä kunnalta satoja tuhansia euroja.

Kiinteistöyhtiö siirtyi maalämpöön osana energiansäästöohjelmaa

Techeat vaihtoi öljylämmityksen suuressa kiinteistöyhtiössä ja onnistui vähentämään yhtiön hiilidioksidipäästöjä 105 tonnilla vuodessa.

Maalämpöjärjestelmätammattitaidolla Techeat
Vanha varasto uusiokäyttöön ja ympäristöystävälliseksi maalämmöllä

Fossiilisia polttoaineita ahmivien kiinteistöjen tulisi olla jo pelkkä muisto. Turun AKK:ssa haluttiin sen vuoksi panostaa maalämpöön.

Tehokas ja taloudellinen maalämpö SATO Oyj:n kiinteistöihin

Yli 25 000 asunnon omistaja Sato Oyj:n tavoitteena on olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä käytönaikaisen energiankulutuksen suhteen.

MAALÄMPÖRATKAISUT HALLEIHIN & YRITYKSILLE
maalämpöä liikekiinteistölle Techeat
Pelican Self Storage – maalämpö vihreyden ja taloudellisuuden vuoksi

Maalämpö isoon kiinteistöön, kuten varastoon, tehdashalliin tai suureen toimistorakennukseen kasvattaa taukoamatta jalansijaa.

Isot tuotantotilat lämpenee maalämmöllä
SHR Produktin tuotantotilat energiaasäästäviksi maalämmöllä

Energiansäästö on tärkein syy päätöksellemme vaihtaa lämmitysjärjestelmän maalämpöön, mutta etuja on useita.

Maalämpöä Lehto Group kohteisiin Techeat Oy
Ekologiset ja kustannustehokkaat maalämpöjärjestelmät Lehto Group kohteisiin

480kW lämpöpumput ja 12 km energiakaivot lämmittävät ja jäähdyttävät Lehdon tuotantotiloja Oulaisissa.

Loistavat maalämpöratkaisut ekologiselle pesulalle
Maalämmöllä vihreää energiaa Suomen nykyaikaisimmalle pesulalle

Miltä kuulostaa pesula, joka pystyy tuottamaan suuren määrän puhdasta pyykkiä täysin ekologisesti, ilman fossiilisia polttoaineita?

Palvelumme kattaa koko ketjun kartoituksesta ylläpitoon

Ota yhteyttä niin voimme keskustella mikä olisi teille sopivin maalämpöratkaisu

Maalämpöratkaisut liikekiinteistöihin ja julkisiin rakennuksiin

Maalämpö ei ole nykyisin ainoastaan omakotitaloissa asuvien tai taloyhtiöiden suosima lämmitysmuoto. Maalämpöpumppujen asentaminen kaikenlaisiin liikekiinteistöihin ja julkisiin rakennuksiin on kasvanut vuosittain, sillä siirtyminen ekologiseen maalämpöön voi pienentää lämmityskustannuksia huomattavasti. 

Me Techeatin tiimi toteutamme laajalla ammattitaidolla maalämpö- ja lämmöntalteenottojärjestelmät avaimet käteen -periaatteella,  huolellisuutemme ulottuu aivan suunnitteluvaiheesta projektin valmistumiseen asti. Liikekiinteistöjen ja julkisten rakennusten avaimet käteen -pakettimme pitää sisällään kaiken, mitä tarvitset hyvin onnistuneeseen maalämpöprojektiin.

Maalämmöllä vihreää energiaa pesulalle
Maalämpöratkaisut taloyhtiöihin

Maalämpö taloyhtiöille

Taloyhtiöiden suurin rahareikä on energiakustannukset ja siksi yhä useampi taloyhtiö valitsee lämmitysmuodoksi maalämmön. Maalämpö taloyhtiöön, kuten kerrostaloon ja rivitaloon, alentaa energiakustannuksia vaikuttaen näin asumiskustannuksiin ja sitä myöten asukastyytyväisyyteen. Ota rohkeasti yhteyttä Techeatiin, mikäli taloudellinen ja vihreä valinta, maalämpö, kiinnostaa! 

Maalämpö rivitaloon

Yhä useammat rivitalot siirtyvät maalämpöön, sillä se on huomattavasti vaivattomampi, edullisempi ja ekologisempi lämmitysmuoto. Isot kiinteistöt, kuten rivitalot kuluttavat paljon energiaa, mutta vähäpäästöisen ja pitkälti omavaraisen maalämmön avulla myös rivitalot on mahdollista saada energiatehokkaiksi.

Me tarjoamme taloyhtiölle maalämmön kätevänä pakettina avaimet käteen-periaatteella, kaikki on suunniteltu teille näin mahdollisimman vaivattomaksi ja yksinkertaiseksi.

Maalämpöratkaisut rivitaloihin
Maalämpöratkaisut kerrostaloihin

Maalämpö kerrostaloon

Ekologinen ja pitkälti omavarainen maalämpö kasvattaa jatkuvasti suosiotaan myös taloyhtiöiden keskuudessa, sillä maalämpö on myös kerrostaloissa kaikista lämmitysmuodoista edullisin vaihtoehto. Maalämpö voi korvata kerrostaloyhtiön aiemman lämmitystavan. Meillä on laaja kokemus maalämmön asentamisesta kerrostaloihin, olemme suunnitelleet sekä asentaneet maalämmön yli 150 isoon kiinteistöön. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, mikäli kerrostaloyhtiönne painii alati kasvavien energiakustannusten kanssa!