Maalämpöä kaikkialle Suomeen

Techeat – luotettava kumppani maalämpöratkaisuihin ympäri Suomen!

Maalämpöä kaikkialle, Techeatin työkenttänä on koko Suomi. Meillä on kaikki tarvittava ammattitaito saman katon alla ja huolehdimme niin pienemmistä kuin suuremmistakin projekteista eri puolilla maata.

Lue lisää juuri oman kotipaikkakuntasi maalämpöön liittyvistä asioista.

Jos harkitset maalämmön hankkimista paikkakunnalla, jota ei löydy alla olevalta listalta, älä siinäkään tapauksessa epäröi ottaa yhteyttä!

Lue lisää aiheista maalämpö omakotitaloon ja maalämpö taloyhtiöön.

Maalämpöä kaikkialle Suomeen

Kaikki aiheesta maalämpö

Maaperään varastoitunutta lämpöenergiaa kutsutaan yleisesti maalämmöksi. Se on uusiutuvaa energiaa, jonka lähde on joko auringon säteily tai maan sisuksen geoterminen energia. Maalämpöä hyödynnetään rakennusten ja niiden käyttöveden lämmittämisessä siirtämällä se maalämpöpumpun ja lämpökaivon avulla lämmitysjärjestelmään. Ympäristöystävällisen maalämmön hiilidioksidipäästöt ovat arviolta 4–5 kertaa pienemmät kuin öljylämmityksellä ja 3 kertaa pienemmät sähkölämmitykseen verrattaessa.

Maalämpö uusiutuvaa energiaa

Älä unohda kotitalousvähennystä

Muistathan, että kotitalousvähennyksellä voit välillisesti pienentää omia kustannuksiasi huomattavasti. Vähennys myönnetään henkilölle, joka käyttää ulkopuolista palveluntarjoajaa kotiinsa, vapaa-ajan asuntoonsa tai niiden pihamaille. Erityisesti maalämpöratkaisujen osalta tämä verohyöty kannustaa siirtymään ympäristöystävälliseen energiantuotantoon.

Kotitalousvähennys tukee erityisesti maalämpöön siirtymistä, sillä maalämpöremonttiin kuuluu paljon vähennyskelpoisia töitä, kuten esimerkiksi entisen lämmitysjärjestelmän purku, energiakaivon poraus sekä uusien laitteiden asennustyöt. Kotitalousvähennyksen hyödyntäminen voi pienentää remontin kokonaiskustannuksia huomattavasti, jopa useilla euroilla.

Älä siis unohda hakea kotitalousvähennystä teettämistäsi töistä. Verohallinto arvioi jokaisen tapauksen erikseen eli tutustu asiaan tarkemmin heidän vero.fi -sivuillaan.

Maalämpöä kaikkialle Suomeen