Rakennusyritykset

Techeat on erikoistunut kaikentyyppisten kiinteistöjen vaativiin geoenergiajärjestelmiin. Mikäli olette perustajaurakoitsija / -rakennuttaja (Grynderi) tai olet saanut geoenergiajärjestelmän sisältävän rakennusurakan, suunnittelemme ja mitoitamme juuri teidän tarpeisiinne sopivan, kustannustehokkaan, järjestelmän.

Meillä on yli 10 vuoden kokemus geoenergiajärjestelmien mitoituksesta ja suunnittelusta asuinkiinteistöihin, julkisrakennuksiin, kuten päiväkoteihin, kouluihin ja hoiva- ja palvelukoteihin sekä toimisto- ja tuotantokiinteistöihin. Tavoitteenamme on löytää ratkaisuja, jotka sopivat juuri teidän tarpeisiinne ja jotta pystyisimme täyttämään yhä tiukemmat rakennusaikatauluvaatimukset, niin esi asennamme (pre-asennus) suuren osan asennettavasta järjestelmästä etänä, näin asennusaika varsinaisella työmaalla on mahdollisimman lyhyt.

Tilaa ilmainen esittely

”Takaamme että saatte maalämpöä koskeviin kysymyksiinne vastaukset.”

Tilaa

Mikäli teidän rakennusyrityksenne toimii grynderinä tai teillä on vastaavanlainen projekti työnalla, niin meidän Techeat-tiimimme on mielellään mukana kehittämässä juuri teidän tarpeitanne vastaavia konseptiratkaisuja, näin teillä on avain erityisesti kustannustehokkaisiin ratkaisuihin.

Rakennusliike Lehto

Maalämpö valittiin uudiskohteiden Pelican Kilon ja Pelican Ala-Tikkurilan lämmitysjärjestelmäksi. Molemmissa kohteissa on vesilämmitteinen lattialämmitys maalämpöön yhdistettynä.

Lue lisää

Kohde: Rakennusliike Lehto (Pelican Self storage)
Paikkakunta: Härkävaljakontie 28, 00750 Helsinki Lämpöpumpun
teho: 100KW Lämpökaivot: 9 x 210 m
Tyyppi: Uudisrakennus
Aikataulu: 02.11 2011 – 17.11

Techeat, turvallinen valinta! Uudisrakentamisen yhteydessä voi uudelle talonomistajalle olla maalämpöjärjestelmään siirtyminen ja sen toimintaan tutustuminen haastavaa, teillä puolestaan rakennuspuolella paljon muuta ajateltavaa. Niinpä me tarjoammekin aina meidän toimittamille järjestelmille 1 vuoden kauko-ohjauksen sekä optimoinnin. Näin voimme taata, että järjestelmä toimii optimaallisesti. Lisäpalveluna tarjoamme vielä huoltopalvelua, jonka loppuasiakas/käyttäjä voi itse tilata suoraa meiltä, Techeatilta. Näin me jatkossakin huollamme sekä optimoimme heidän järjestelmänsä.

Lähetä sähköposti: info@techeat.fi

Lähetä sähköposti

Soita meille: +358 (0) 447779666

Soita