Tietoa meistä

Yrittäjäveljekset Dan ja Frank Snellman ostivat vuonna 2007 itselleen TecClean –yrityksen. Yrityksen, joka tarjoaa teollisuuspuhdistuksia, kuten suurten jäähdytys- ja putkijärjestelmien puhdistusta/rasvanpoistoa. Ympäristöystävällisyys on TecCleanin perusajatuksena eli järjestelmien, kuluneiden, komponenttien vaihtamisen sijaan, komponenttien huoltaminen sekä puhdistaminen ja tällä tavoin järjestelmän eliniän pidentäminen sekä tehokkuuden parantaminen. Dan on ennen TecCleanin perustamista työskennellyt Pietarsaaren lihateollisuudessa huoltoteknikkona ja Frank puolestaan työskenteli TecClean yrityksessä, sen aikaisemman omistajan alaisuudessa, mm. näiden em. järjestelmien puhdistustehtävissä.

Kaikki aiheesta Referenssit

  • 2008 Maalämpöjärjestelmien asentaminen omakotitaloihin sekä taloyhtiöihin tuli mukaan kuvioihin ja näin otettiin käyttöön aputoiminimi TECHEAT. Jo toinen, Techeatin asentama, maalämpöjärjestelmä oli kiinteistölämpöpumppu, isompaan rivitaloon. Myös TecCleanin toiminta jatkui normaalisti, suhteita teollisuuteen ylläpidettiin huoltamalla heidän jäähdytysjärjestelmiään.
  • 2009 kalliolämpö markkinat kävi kuumana Suomessa ja kaikille kalliolämpöprojekteille olikin haastavaa löytää riittävästi porauskalustoa. Veljekset päättivät tässä tilanteessa perustaa, yhdessä muutaman muun kanssa, oman energiaporausyhtiön. Näin Geodrill aloitti toimintansa vuonna 2009, yhdellä porauskalustolla, ja myi aluksi porauksia lähinnä Techeatille.
  • 2010-2013 Kasvoivat sekä Geodrill että Techeat voimakkaasti. Geodrill suoritti porauksia yhteensä 8 porauskaluston voimin, ollen näin yksi suurimmista porausyhtiöistä Suomessa. Sen lisäksi, että Geodrill suoritti kaikki poraukset Techeatille, palvelivat he myös muita asiakkaita ympäri Suomea.
  • 2014 Huono taloudellinen tilanne Suomessa aiheutti kalliolämpömarkkinoiden alavireisyyden ja johti siihen, että Geodrill päätettiin myydä markkinajohtaja Rototec Oy:lle. Techeatille tämä kauppa tarkoitti sitä, että he pystyivät nyt keskittymään pelkästään omaan ydintoimintaansa ts. lämpöpumppuihin ja kehittämään tätä puolta entisestään.
  • 2017 Kim rekrytoitiin Techeat:lle kehittämään suuria projekteja ja myyntipuolta. Kim työskenteli, ennen Techeatille tuloa, ensin Geodrill: in projektipäällikkönä ja siirtyi sitten myynnin seurauksena Ruotsiin, Rototec Oy:n sisaryhtiö, Rototec AB:n palveluksiin.
  • 2018 Techeat aukaisi myyntitoimiston Etelä-Suomeen, tavoittaakseen paremmin kasvavan kysynnän eteläisessä Suomessa. Jo aikaisemmin suurin osa Techeatin asiakkaista löytyi Etelä-Suomesta, mutta vastatakseen nyt tähän kysyntään entistä tehokkaammin, palkattiin Etelä-Suomen alueelle oma myyntivastaava.
  • 2019 Mika rekrytoitiin Techeatille vetämään myyntiosastoa ja kehittämään suurten kiinteistöjen myyntiä.  Mika on aiemmin työskennellyt maalämpöjärjestelmien myynnin parissa Tom Allen Senera Oy:ssa. Samassa yhteydessä avattiin Vantaalle toimipiste, voidaksemme vastata paremmin Etelä-Suomen kasvavaan kysyntään. Valta-osa Techeatin asiakkaista ovat alusta asti sijainneet juurikin Etelä-Suomessa.

TECHEATin visio

Me Techeat:lla pidämme huolta luonnosta ja tavoitteenamme on luoda toimivia sekä kustannustehokkaita energiaratkaisuja asiakkaillemme. Me työskentelemme sekä saneerauksen että uudisrakentamisen parissa, koskien omakotitaloja, taloyhtiöitä sekä julkisia kiinteistöjä. Me asetamme asiakkaan tarpeet etusijalle ja luomme energiaratkaisuja juuri hänen tarpeidensa mukaisesti, missä ympäristöasiat ovat keskeisessä asemassa. Me työskentelemme myös yhdessä rakennusyhtiöiden kanssa ja luomme sellaisen konseptin, että heillä on mahdollisuus tarjota asiakkailleen huolettomia sekä ympäristöystävällisiä lämmitysmuotoja.

Asiakaslupauksemme

Suunnittelemme energiatehokkaita maalämpöjärjestelmiä, asennamme ne asiantuntijan kokemuksella ja otamme vastuun tekemisistämme jokaisen projektin kohdalla.

PYYDÄ TARJOUS