Lämpöpumppuhuolto

Lämpöpumppuhuolto TECHEAT- Kaipaako teidän lämpöpumppu huoltoa , tai onko se kokonaan lakannut toimimasta?

Myös oikeinmitoitettu moderni lämpöpumppu vaatii säännöllistä ylläpitohuoltoa toimiakseen optimaalisesti. Vanhemmat lämpöpumput voivat vaatia vähän kattavampaa huoltoa toimiakseen optimaalisesti. 

Lämpöpumppuhuolto omakotitaloihin ja suuriin kiinteistöihin

Lämpöpumppu huolto- päivystysnumero 24h:

Ota yhteyttä tekniseen tukeemme, niin autamme, jos lämpöpumppu hälyttää tai talo on kylmä:

Suoritamme TECHEATlla useimpien maalämpöpumppujen huollon, vianetsinnän ja optimoinnin

Lämpöpumpun huolto ja vianmäärityksen hinta:
TyöAikaHinta
Aloitusmaksu arkisin16-07124€
Aloitusmaksu arkisin klo07-1662 €
Etävalvonta ja optimointi4 viikkoa125 €/kk
Vianetsintä arkisin ja pyhäpäivinä16-07115€/h
Vianetsintä ja Huolto arkisin07-1675 €/h
Aloitusmaksu perjantaiklo 16 – maanantai klo 07 ja pyhäpäivinä372€
Kilometrikorvaus1,35€/km

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %, hintoihin lisätään materiaali/suodatinkulut.

Vianmäärityksen lisäksi teemme maalämpöjärjestelmien normaalihuoltoa ja optimointia.

Yksityiskotien vuosihuolto Techeatin aikataulun mukaan 

300€/kpl

Maalämmön asennuksesta ja sen suunnittelusta meillä Techeatilla on kokemusta monista erilaisista projekteista, aina päiväkodeista, kouluista ja terveyskeskuksista liikekiinteistöihin, teollisuushalleihin ja varastoihin. Asiakkaitamme ovat sekä yksityishenkilöt, taloyhtiöt, suuret rakennuskonsernit että kunnat. Huolellisuutemme ulottuu suunnitteluvaiheesta projektin valmistumiseen.

Huolto suurille lämpöpumppuasennuksille

Jatkuvalla huollolla ja optimoinnilla järjestelmän käyttöikä pidentyy, ja samalla voit tehdä suuria säästöjä lämmityskustannuksissa, jos järjestelmä toimii optimaalisesti. Samalla voit tehdä ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä ja huoltoa, mikä vähentää myös lämmöntuotannon keskeytysriskiä, ​​kun taas ennaltaehkäisevä palvelu on hätätoimenpiteitä edullisempaa.

Isommille kiinteistöille tarjoamme myös erilaisia ​​palvelu- ja valvontapaketteja tilan koosta ja liitäntämahdollisuudesta riippuen, ota yhteyttä, kerromme lisää ja teemme tarjouksen tarpeidesi mukaan.

Älä unohda kotitalousvähennystä

Muistathan, että kotitalousvähennyksellä voit välillisesti pienentää omia kustannuksiasi huomattavasti. Vähennys myönnetään henkilölle, joka käyttää ulkopuolista palveluntarjoajaa kotiinsa, vapaa-ajan asuntoonsa tai niiden pihamaille. Erityisesti maalämpöratkaisujen osalta tämä verohyöty kannustaa siirtymään ympäristöystävälliseen energiantuotantoon.

Kotitalousvähennys tukee erityisesti maalämpöön siirtymistä, sillä maalämpöremonttiin kuuluu paljon vähennyskelpoisia töitä, kuten esimerkiksi entisen lämmitysjärjestelmän purku, energiakaivon poraus sekä uusien laitteiden asennustyöt. Kotitalousvähennyksen hyödyntäminen voi pienentää remontin kokonaiskustannuksia huomattavasti, jopa useilla euroilla.

Älä siis unohda hakea kotitalousvähennystä teettämistäsi töistä. Verohallinto arvioi jokaisen tapauksen erikseen eli tutustu asiaan tarkemmin heidän vero.fi -sivuillaan.