Bergvärme med erfarenhet av över 1000 stora och små projekt!

Vi garanterar en bekymmersfri service och en pålitlig och effektiv bergvärmelösning.

bergvärmeprojekt för stora fastigheter

Bergvärmemonteringar för egnahemshus

Våra referenser

EGNAHEMSHUS & RADHUS

Högkvalitativ boendekomfort för en barnfamilj genom bergvärme och -kylning

Saul och Karin kontaktade oss tidigt i planeringsprocessen för att hitta lösningar som uppfyllde deras behov.

Läs mer

Familjen Hjulfors konverterade från oljeuppvärmning till bergvärme.

När vi fick reda på att det var möjligt att byta från oljeuppvärmning till bergvärme, även med vattenburna radiatorer, kontaktade vi TecHeat.

Läs mer

Energisanering med personlig och professionell service

Jag gjorde ett bra och korrekt val när jag valde Techeat”, säger kunden Juha Tervo efter att Techeat planerade och genomförde energisanering av ett fristående hus.

Läs mer

BOSTADSBOLAG OCH OFFENTLIGA SEKTORN

Ekologisk bergvärme ger ekonomiska och miljömässiga besparingar i kommunen Ii

Ett noggrant planerat och väl genomfört bergvärmeprojekt av Teacheat gjorde att Finlands grönaste kommun sparade hundratusentals euro.

Läs mer

Fastighetsbolag byter till bergvärme som en del av ett energibesparingsprogram

Techeat ersatte oljeuppvärmningssystemet i ett stort fastighetsbolag och lyckades minska företagets koldioxidutsläpp med 105 ton per år.

Läs mer

Återanvändning av ett gammalt lager och miljövänlig uppvärmning med bergvärme

Fastigheter som slukar fossila bränslen borde vara ett minne blott. Därför ville Turun AKK investera i bergvärme.

Läs mer

HALLAR & FÖRETAG

Pelican self storage, stora besparningar för stora utrymmen

Bergvärme för stora byggnader, t.ex. lagerlokaler, fabriksbyggnader eller stora kontorsbyggnader, växer konstant.

Läs mer

Jonas Asplund, SHR produkt förbättrade inomhusklimatet i sina produktionsutrymmen genom bergvärme.

Energibesparingar är det främsta skälet till vårt beslut att byta till bergvärme, men det finns många andra fördelar.

Läs mer

Lehtos produktionsutrymmen i Oulainen, en miljövänlig föregångare

480 kW värmepumpar och 12 km energikanaler värmer och kyler Lehtos produktionsanläggningar i Oulainen.

Läs mer

Vår service täcker hela processen, från kartläggning till underhåll.

Kontakta oss så kan vi diskutera vilken bergvärmelösning som passar bäst för er.

Bergvärme för affärsbyggnader och offentliga byggnader

Bergvärme är för närvarande inte bara den uppvärmningsmetod som föredras av personer som bor i egnahemshus eller bostadsbolag. Installationen av bergvärmepumpar i alla typer av affärsfastigheter och offentliga byggnader har ökat år efter år, eftersom man genom att byta till ekologisk bergvärme kan minska uppvärmningskostnaderna avsevärt. 

Vi på Techeat implementerar bergvärme- och värmeåtervinningssystem nyckelfärdiga med ett brett utbud av yrkeskunskaper, och vår service sträcker sig från planeringsstadiet fram till projektets slutförande. Vårt nyckelfärdiga paket för affärsfastigheter och offentliga byggnader innehåller allt du behöver för ett mycket framgångsrikt bergvärmeprojekt.

Bergvärme för bostadsbolag

Energikostnaderna är den största utgiften för bostadsbolag, vilket är anledningen till att allt fler bolag väljer bergvärme. Bergvärme i bostadsbolag, t.ex. i höghus och radhus, minskar energikostnaderna, vilket påverkar levnadskostnaderna och därmed de boendes tillfredsställelse. Kontakta gärna Techeat om du är intresserad av ett ekonomiskt och miljövänligt val, nämligen bergvärme!


maalämmön hinta 2022 TecHeat

Bergvärme för radhus

Fler och fler radhus övergår till bergvärme, eftersom det är en mycket mer behändig, billigare och mer ekologisk uppvärmningsform. Stora byggnader som radhus förbrukar mycket energi, men med hjälp av bergvärme med låga utsläpp och till stor del självförsörjande är det också möjligt att göra radhusen energieffektiva.

Vi erbjuder ett bekvämt nyckelfärdigt paket med bergvärme för ditt bostadsbolag, som är utformat för att göra allt så enkelt och lätt som möjligt för dig.

Bergvärme för höghus

Ekologisk och till stor del självförsörjande bergvärme blir också alltmer populär bland bostadsbolag, eftersom bergvärme är det billigaste alternativet av alla uppvärmningsmetoder, även i höghus. Bergvärme kan ersätta det tidigare värmesystemet i höghus. Vi har stor erfarenhet av att installera bergvärme i höghus och har konstruerat och installerat bergvärme i över 150 stora byggnader. Tveka inte att kontakta oss om ditt höghusbolag kämpar med ständigt ökande energikostnader!


Byggbolag

Techeat har lång erfarenhet av att jobba tillsammans med flera marknadsledande byggföretag. Vi har specialiserat oss på att hitta kostnadseffektiva lösningar för nyproduktion där vi också tar hela fastighetens livscykelkostnader i beaktande. Med en helhetslösning från Techeat kan vi optimera allt från energifält till värmepumpar för att ni som huvudentreprenör ska kunna erbjuda era kunder en miljövänlig och optimerad anläggning med låga livscykelkostnader.