NIBE maalämpöpumput

TECHEAT on yksi suurimmista NIBE-maalämpöjärjestelmien asentajista Suomessa. Luotettavien ja laadukkaiden NIBE-maalämpöpumppujen joukosta löytyy niin suurkiinteistöille kuin kotitalouksille sopivia malleja. NIBE tunnetaan edistyksellisistä maalämpöpumpuista, joiden suunnittelun yhtenä lähtökohtana on helppokäyttöisyys. Myös markkinoiden hiljaisimmat uudet maalämpöpumput tulevat NIBE:ltä.

NIBE Energy Systems Oy edustaa ruotsalaisen NIBE-konsernin maalämpöpumppuja ja on alansa markkinajohtaja Suomessa. NIBE-konserni on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien toimittaja ja sen vuonna 1949 perustettu emoyhtiö NIBE Industrier AB on ollut listattuna Tukholman pörssissä vuodesta 1997. NIBE:llä on tällä hetkellä toimintaa Euroopan lisäksi myös Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa.

Nibe maalämpöpumput

suositut mallit:

NIBE S1255 Invertteriohjattu maalämpöpumppu

 • Käyttäjää opastava ohjaus selkeästä kosketusnäytöstä tai etänä myUplink-palvelusta
 • 180 l integroitu lämminvesivaraaja
 • Sisäänrakennetun Wifin ansiosta helppo yhdistää nettiin ja myUplinkiin, jolloin osaa ottaa huomioon sääennusteen ja sähkön tuntihinnat säästöjen optimoimiseksi
 • Kolme teholuokkaa ja invertteriohjaus, joka mukautuu tehontarpeeseen säästöä tuoden
NIBE S1255 maalämpöpumppu

NIBE S1155 Invertteriohjattu maalämpöpumppu

 • Käyttäjää opastava ohjaus selkeästä kosketusnäytöstä tai etänä myUplink-palvelusta
 • Matalampi malli, erillinen varaaja liitettävissä
 • Sisäänrakennetun Wifin ansiosta helppo yhdistää nettiin ja myUplinkiin, jolloin osaa ottaa huomioon sääennusteen ja sähkön tuntihinnat säästöjen optimoimiseksi
 • Neljä teholuokkaa ja invertteriohjaus, joka mukautuu tehontarpeeseen säästöä tuoden
NIBE S1255 maalämpöpumppu

NIBE F1226 Maalämpöpumppu

 • Edullista tehokkuutta
 • Laitteessa 180 l lämminvesivaraaja ruostumattomasta teräksestä
 • Omakotitaloihin uudis- ja korjausrakentamisessa
 • Valmius liittää lisälämmönjakopiiri
NIBE S1255 maalämpöpumppu

Maalämpöpumppu – 100% maalämpöä invertteritekniikalla

Kuten nimestä käy ilmi, maalämpöpumppu kerää kallioon varastoitua aurinkoenergiaa. Ulkoilmaan verrattuna kallioperän lämpötila on suhteellisen vakio, mikä tarkoittaa sitä, että kompressorin kuormitus on pienempi. Nykyaikaisen invertteriteknologian avulla voidaan rakentaa laitteita, jotka kattavat koko tehon tarpeen. Mitään ulkoisia energianlähteitä ei siis tarvita. Koska energiakaivon lämpötila on noin nolla astetta vuoden ympäri, voit myös kerätä energiaa jäähdytystä varten ilman kompressoria. Tämä vähentää merkittävästi kokonaiskustannuksia. Maalämpöpumppu voidaan tietysti myös yhdistää toiseen lämmönlähteeseen, mutta toisin kuin muissa lämpöpumpuissa, se ei ole välttämätöntä. Investointikustannukset ovat hieman korkeammat, mutta verrattuna muihin lämpöpumppuihin maalämpöpumpulla on edelleen selvästi paras vuotuinen lämmityskerroin (lämpöpumpun tehokkuus vuoden ympäri) ja se tarjoaa ehdottomasti halvimman lämmityksen ja jäähdytyksen. Maaperän, meriveden ja pohjaveden lämpöpumput perustuvat samaan lämpöpumpputeknologiaan kuin geoterminen lämpöpumppu. Erona on, että nämä keräävät energian muista lähteistä, joilla on suuremmat lämpötilanvaihtelut, mikä johtaa kompressorin suurempaan kuormitukseen. Haluatko tietää, mikä lämpöpumppu sopii sinulle parhaiten? Ota meihin yhteyttä ja teemme ilmaisen kartoituksen ja kerromme lisää!

Lisää aiheesta maalämpö

Pörssisähköohjaus

Smart Price Adaption – pörssisähköohjaus – on NIBEn ja myUplinkin/NIBE Uplinkin maksuton ominaisuus, joka kerää etäpalvelun välityksellä Nord Pool Spot sähköpörssistä seuraavan päivän tuntihinnat ja näiden mukaan lämpöpumppu optimoi lämmöntuoton lämmityksen tarpeeseen. Käyttäjä voi ohjauksesta vaikuttaa, kuinka voimakkaasti sähkön säästön annetaan vaikuttaa lämpötiloihin.

Smart Price Adaption painottaa lämpöpumpun toiminnan niihin vuorokaudenaikoihin, jolloin sähkön hinta on alhaisimmillaan. Lämmitystä sekä mahdollista jäähdytystä ja allaslämmitystä ohjataan niin, että vuorokauden energiantuonti pysyy muuttumattomana mutta tapahtuu silloin kun hinta on mahdollisimman alhainen.

Maaperään varastoitunutta lämpöenergiaa kutsutaan yleisesti maalämmöksi. Se on uusiutuvaa energiaa, jonka lähde on joko auringon säteily tai maan sisuksen geoterminen energia. Maalämpöä hyödynnetään rakennusten ja niiden käyttöveden lämmittämisessä siirtämällä se maalämpöpumpun ja lämpökaivon avulla lämmitysjärjestelmään. Ympäristöystävällisen maalämmön hiilidioksidipäästöt ovat arviolta 4–5 kertaa pienemmät kuin öljylämmityksellä ja 3 kertaa pienemmät sähkölämmitykseen verrattaessa.

Maalämpö uusiutuvaa energiaa

Saammeko tarjota sinulle suunnittelupaketin?

Techeat tarjoaa laajan valikoiman suunnittelupaketteja, tutustu ja tilaa.