Referenssit

Energiasaneeraus mutkattomasti TECHEATilta

”Tein hyvän ja oikean valinnan, kun valitsin Techeatin”, asiakas Juha Tervo toteaa sen jälkeen, kun Techeat suunnitteli ja toteutti omakotitalon energiasaneerauksen.”

Techeat on asentanut maalämmön erittäin suureen määrään omakotitaloja vuosien varrella. Juha Tervo on yksi Techeatin monista tyytyväisistä asiakkaista ja kertoo mielellään kokemuksistaan projektista Techeatin kanssa.

Koko projekti alkoi ennen kaikkea huolellisesta suunnittelusta. Techeat sopi sen jälkeen yhdessä Tervon kanssa maalämpölaitteiston asennuksen yksityiskohdista.

– Kaikki projektissa mukana olleet henkilöt ottivat sen jälkeen henkilökohtaisesti yhteyttä ja sovimme maalämpöasennuksen jokaisen osavaiheen aikatauluista, Tervo sanoo.

Energiakaivon poraus tehtiin pienen poravaunun avulla. Tervon mukaan se oli erittäin sujuva prosessi. Vaunu ei tuhoa nurmikkoa eikä laatoitusta, ja lisäksi porausääni on yllättävän hiljainen

­­– Viereiset tonttinaapurit tulivat jopa ihmettelemään, miten hiljainen poraus oli. Kallioperä osoittautui hyväksi ja poraus sujui lisäksi nopeasti. Energiakaivo oli valmis jo illalla noin kuuden tunnin työn jälkeen, Tervo kertoo.

Vaakaputkien asennus sujui myös nopeasti, vain muutamassa tunnissa. Asennus tehtiin pienellä kaivinkoneella, joka ei jätä suurempia jälkiä puutarhaan.

Myös itse maalämpöpumpun asennus sujui nopeasti. Tervo korostaa, että asentaja on ammattilainen ja tekee työn siististi niin puutarhassa kuin teknisessä tilassa. Juha Tervo on tyytyväinen maalämpötoimittajan valintaansa ja suosittelee Techeatia lämpimästi muillekin.

– Erittäin siisti ja joustava ratkaisu asiakkaalle, Tervo tiivistää.

  • Invertteriohjattu maalämpöpumppu 3–12 kW
  • Energiakaivo 220 m 

Mietyttääkö maalämmön hinta? Lue lisää aiheesta maalämpö hinta -sivulta tai laske hinta maalämpölaskurilla.