Jonas Asplund, SHR produkt

“Energiansäästö on tärkein syy päätöksellemme vaihtaa lämmitysjärjestelmän maalämpöön, mutta etuja on useita. Tänä päivänä olemme erittäin tyytyväisiä valintaamme, sillä sisäilma on huomattavasti parempaa kuin ennen. Talvella meillä on vakaa ja tasaisempi lämpö, ​​ja kesällä voimme viilentää sisätilojen lämpötilan mukavammaksi. TecHeat on asiantuntevasti hoitanut kaiken asennuksesta huoltoon erittäin joustavasti, mikä on helpottanut toimintaamme, koska sillä välin tuotanto on voinut jatkua häiriöttömästi.”

SHR Produktin tuotantotilojen laajentamisen yhteydessä he investoivat ympäristöystävällisempään ja kustannustehokkaampaan lämmitykseen ottamalla käyttöön maalämmön. Siirtyminen kalliolämmitykseen lisäsi tuotantohenkilöstön viihtyvyyttä, sillä kesällä kallioperästä tulevaa vapaajäähdytystä voidaan käyttää tilojen viilentämiseen.


Lämmitykseen käytetään Nibe F1145-17kW maalämpöpumppua ja kahta 225m syvää energiakaivoa. Lämmön ja jäähdytyksen jakamiseen tuotantotiloissa käytetään lattiassa olevien silmukoiden ja puhaltimien yhdistelmää, jotta lämpötila pysyy tasaisena koko tuotantotilassa.

SHR Produkt maalämpö

SHR:n tilat ovat kooltaan noin 800m2 ja niitä käytetään tuotantohallina ristikkovalmistukseen. Aikaisemmin lämmitykseen käytettiin sähkölämmityspuhaltimia.

Jonas Asplund, SHR produkt

Palvelumme kattaa koko ketjun kartoituksesta ylläpitoon

Ota yhteyttä niin voimme keskustella mikä olisi teille sopivin maalämpöratkaisu