Finland map - Techeat Tammerfors Finland map marker - Techeat Tammerfors

Maalämpö Tampere

Hei tamperelainen!

Oletko miettinyt lämmitysjärjestelmäksi maalämpöä? Tai haluatko tietää lisää maalämmöstä ja siihen liittyvistä kustannuksista?

Tältä sivulta löydät hyödyllistä tietoa maalämmöstä Tampereen seudulla. Voit myös lukea miten aiemmat asiakkaamme Tampereella ovat kokeneet yhteistyön meidän kanssamme ja minkälaista palvelua saat valitessasi Techeatin!

Maalämpö lämmitysjärjestelmänä

Maalämpö vaatii luvan

Maalämpö vaatii koko Suomessa toimenpideluvan tai rakennusluvan, jonka saa Tampereen kaupungin rakennusvalvonnalta. Nykyistä lämmitysmuotoa maalämpöön vaihdettaessa tarvitaan toimenpidelupa. Uusien rakennusten kohdalla toimenpidelupa voidaan sisällyttää rakennuslupaan.

Tampereella maalämpö toteutetaan useimmiten maalämpökaivovaihtoehtona. Harvalla tontilla on riittävästi tilaa pintamaahan asennettavalle keruupiirille. Jos asut vesistön lähellä, on mahdollista saada lupa vesialueen omistajalta sijoittaa lämmönkeruuputkisto järven pohjaan. Tämä vaatii myös asiointia Pirkanmaan ELY-keskuksessa.

Maalämpölupa sähköisesti

Rakennuslupaa voi hakea perinteisenä paperiversiona, joka noudetaan rakennusvalvonnan toimistosta. Sähköinen lupahakemus tehdään Lupapisteen kautta.

Lupaa varten projektille on nimettävä asiantunteva vastuuhenkilö. Suositeltavaa on käyttää ammattilaista maalämpöä poraavasta yrityksestä, jotta vältytään ongelmilta myöhemmissä vaiheissa.

Haettaessa maalämpölupaa pitää huomioida kaikki vaadittavat liitteet. Tampereen rakennusvalvonnan sivuilla on ajankohtainen lista tarvittavista liitteistä. Kun Techeat toimittaa maalämmön, autamme jo luvan hakemusvaiheessa.

Lisätietoa Tampereen rakennusvalvonnan sivuilta

Techeatin maalämpökohteita Tampereella

Tampereen alueella maalämpöasiakkaitamme ovat suurten teollisuuskiinteistöjen lisäksi muun muassa taloyhtiöt. Maalämpö sopii erinomaisesti lämmitysjärjestelmäksi myös rivi- ja kerrostaloihin. Sen lisäksi olemme asentaneet maalämmön useisiin omakotitaloihin. Tutustu referenssikohteisiimme klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Techeatin maalämpöprojektit
Techeat - Tammerfors

Kontakta Techeat

John Grankulla
Försäljare, bergvärme för egnahemshus
+358 44 7779007
john@techeat.fi

Kim Wenman
Försäljare, bergvärme för stora
fastigheter och bostadsbolag
+358 44 7779 666
kim@techeat.fi

Techeat - Tammerfors | Contact
Egnahemshus

Egnahemshus

Techeat är experter på dimensionering, montering och service i egnahemshus.

Husbolag

Husbolag

Då oljan och elen ökar i pris konstant är bergvärme ett mer ekonomiskt och ekologiskt alternativ.

Affärsfastigheter

Affärsfastigheter

Daghem, produktionshallar eller köpcenter – Techeat planerar, borrar, monterar och servar helhetslösningar för också större fastigheter.

Byggföretag

Byggföretag

Techeat samarbetar med byggföretag och är expert på att skapa smidiga helhetslösningar för krävande, större projekt.

Värmepumpar

Värmepumpar

Techeat erbjuder förutom bergvärmepumpar också luft-vattenvärmepumpar och frånluftsvärmepumpar.