Maalämpöä 1000 kohteen kokemuksella suurista ja pienemmistä projekteista!

Takaamme huolettoman palvelun ja varmasti tehokkaan maalämpöratkaisun

Suurkiinteistö maalämpöjärjestelmää

Maalämpöasennusta omakotitaloihin

Referenssejä kohteistamme

OMAKOTITALOT & RIVITALOT

Lapsiperheelle laadukasta asumismukavuutta maalämmöllä ja -viileällä

Saul ja Karin ottivat meihin yhteyttä jo suunnitteluprosessin alkuvaiheessa löytääkseen juuri heidän toiveitaan vastaavat ratkaisut.

Lue Lisää

Vanha öljylämmitysjärjestelmä vaihtui ekologiseen maalämpöön

Kun saimme selville, että siirtyminen öljylämmityksestä maalämpöön on mahdollista, vaikka käytössä on vesikiertoiset patterit, otimme yhteyttä TecHeatiin.

Lue Lisää

Energiasaneeraus henkilökohtaisella ja ammattitaitoisella palvelulla

Tein hyvän ja oikean valinnan, kun valitsin Techeatin”, asiakas Juha Tervo toteaa sen jälkeen, kun Techeat suunnitteli ja toteutti omakotitalon energiasaneerauksen.

Lue Lisää

TALOYHTIÖT & JULKINEN SEKTORI

Ekologisesta maalämmöstä Ii:n kunnalle talous- ja ympäristösäästöjä

Huolellisesti suunniteltu ja hyvin toteutettu Teacheatin maalämpöprojekti säästi Suomen vihreimmältä kunnalta satoja tuhansia euroja.

Lue Lisää

Kiinteistöyhtiö siirtyi maalämpöön osana energiansäästöohjelmaa

Techeat vaihtoi öljylämmityksen suuressa kiinteistöyhtiössä ja onnistui vähentämään yhtiön hiilidioksidipäästöjä 105 tonnilla vuodessa.

Lue Lisää

Vanha varasto uusiokäyttöön ja ympäristöystävälliseksi maalämmöllä

Fossiilisia polttoaineita ahmivien kiinteistöjen tulisi olla jo pelkkä muisto. Turun AKK:ssa haluttiin sen vuoksi panostaa maalämpöön ja.

Lue Lisää

HALLIT & YRITYKSET

Pelican Self Storage – maalämpö vihreyden ja taloudellisuuden vuoksi

Maalämpö isoon kiinteistöön, kuten varastoon, tehdashalliin tai suureen toimistorakennukseen kasvattaa taukoamatta jalansijaa.

Lue Lisää

SHR Produktin tuotantotilat energiaasäästäviksi maalämmöllä

Energiansäästö on tärkein syy päätöksellemme vaihtaa lämmitysjärjestelmän maalämpöön, mutta etuja on useita.

Lue Lisää

Ekologiset ja kustannustehokkaat maalämpöjärjestelmät Lehto Group kohteisiin

480kW lämpöpumput ja 12 km energiakaivot lämmittävät ja jäähdyttävät Lehdon tuotantotiloja Oulaisissa.

Lue Lisää

Maalämpö liikekiinteistöihin ja julkisiin rakennuksiin

Maalämpö ei ole nykyisin ainoastaan omakotitaloissa asuvien tai taloyhtiöiden suosima lämmitysmuoto. Maalämpöpumppujen asentaminen kaikenlaisiin liikekiinteistöihin ja julkisiin rakennuksiin on kasvanut vuosittain, sillä siirtyminen ekologiseen maalämpöön voi pienentää lämmityskustannuksia huomattavasti. 

Me Techeatin tiimi toteutamme laajalla ammattitaidolla maalämpö- ja lämmöntalteenottojärjestelmät avaimet käteen -periaatteella,  huolellisuutemme ulottuu aivan suunnitteluvaiheesta projektin valmistumiseen asti. Liikekiinteistöjen ja julkisten rakennusten avaimet käteen -pakettimme pitää sisällään kaiken, mitä tarvitset hyvin onnistuneeseen maalämpöprojektiin.

Maalämpö taloyhtiöille

Taloyhtiöiden suurin rahareikä on energiakustannukset ja siksi yhä useampi taloyhtiö valitsee lämmitysmuodoksi maalämmön. Maalämpö taloyhtiöön, kuten kerrostaloon ja rivitaloon, alentaa energiakustannuksia vaikuttaen näin asumiskustannuksiin ja sitä myöten asukastyytyväisyyteen. Ota rohkeasti yhteyttä Techeatiin, mikäli taloudellinen ja vihreä valinta, maalämpö, kiinnostaa! 


maalämmön hinta 2022 TecHeat

Maalämpö rivitaloon

Yhä useammat rivitalot siirtyvät maalämpöön, sillä se on huomattavasti vaivattomampi, edullisempi ja ekologisempi lämmitysmuoto. Isot kiinteistöt, kuten rivitalot kuluttavat paljon energiaa, mutta vähäpäästöisen ja pitkälti omavaraisen maalämmön avulla myös rivitalot on mahdollista saada energiatehokkaiksi.

Me tarjoamme taloyhtiölle maalämmön kätevänä pakettina avaimet käteen-periaatteella, kaikki on suunniteltu teille näin mahdollisimman vaivattomaksi ja yksinkertaiseksi.

Maalämpö kerrostaloon

Ekologinen ja pitkälti omavarainen maalämpö kasvattaa jatkuvasti suosiotaan myös taloyhtiöiden keskuudessa, sillä maalämpö on myös kerrostaloissa kaikista lämmitysmuodoista edullisin vaihtoehto. Maalämpö voi korvata kerrostaloyhtiön aiemman lämmitystavan. Meillä on laaja kokemus maalämmön asentamisesta kerrostaloihin, olemme suunnitelleet sekä asentaneet maalämmön yli 150 isoon kiinteistöön. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, mikäli kerrostaloyhtiönne painii alati kasvavien energiakustannusten kanssa!


Rakennusyritykset

Techeatilla on pitkä kokemus yhteistyöstä usean markkinoiden johtavan rakennusyrityksen kanssa. Olemme erikoistuneet kustannustehokkaiden ratkaisujen löytämiseen uudisrakentamisessa, jossa otamme huomioon myös koko kiinteistön elinkaarikustannukset. Techeatin kokonaisratkaisulla pystymme optimoimaan kaiken energiakentistä lämpöpumppuihin, jotta te rakennusurakoitsijana voitte tarjota omille asiakkaillenne ympäristöystävällisen ja optimoidun järjestelmän, jonka elinkaarikustannukset ovat alhaiset.