Finland map - Techeat Vaasa Finland map marker - Techeat Vaasa

Maalämpö Vaasa

Maalämpö kasvattaa suosiotaan Vaasassa, Suomen 14. suurimmassa kaupungissa. Vaasan pohjoisen sijainnin ja kylmien talvipäivien vuoksi ulkolämpötiloista riippumaton lämmitysjärjestelmä soveltuu erityisen hyvin niin omakotitaloihin, kerrostaloihin, liikekiinteistöihin kuin päiväkoteihin ja tuotantohalleihin. Techeatilla on laaja asiantuntemus maalämmöstä ja autamme mielellämme löytämään jokaiseen yksittäiseen tilanteeseen sopivan ratkaisun.

Tältä sivulta löydät hyödyllistä tietoa maalämmön hankkimisesta ja siitä, mitä sinun on hyvä tietää luvanhakuprosessista Vaasan seudulla.

Hae toimenpidelupaa sähköisesti

Lupa maalämmölle

Maalämmön hankkiminen vaatii niin sanotun toimenpideluvan, joka haetaan Vaasan kaupungin rakennusvalvonnasta. Lupa varmistaa, että maalämpö asennetaan voimassa olevien lakien ja asetusten mukaisesti. Uudisrakennuksille ei tarvita erillistä toimenpidelupaa, vaan lupa voidaan sisällyttää rakennuslupaan. Lupaa haetaan kirjallisesti, sähköisesti tai Vaasan rakennusvalvonnasta.

Jo lupahakemuksessa projektille täytyy myös määritellä riittävän kokenut ja ammattitaitoinen vastuuhenkilö. Yksinkertaisimmin tällainen löytyy ottamalla yhteyttä maalämpöä asentavaan yritykseen. Jos käännytte Techeatin puoleen maalämpöprojektissanne, autamme luonnollisesti kaikkien maalämpölupahakemukseen tarvittavien asiakirjojen ja asiapapereiden kanssa, sekä vastaamme projektin johdosta alusta loppuun.

Lupavalmistelijat neuvovat henkilökohtaisesti

Mikäli maalämpö on harkinnassa, kannattaa ehdottomasti käyttää hyödykseen palvelut, joita Vaasa asukkailleen tarjoaa. Rakennusvalvonnan lupavalmistelijoilta saa suoraan tietoa minkälaisen luvan ja mitkä liitteet kulloinenkin maalämpöprojekti tarvitsee. Lupavalmistelijoilla on myös ajantasaiset tiedot kustannuksista. Esimerkiksi maalämpökaivon sijaintikatselmus Vaasassa maksaa 100 €.

Vaasan rakennusvalvonnan sivuille

Ota yhteyttä Techeatiin

Dan Snellman
Myynti, maalämpö omakotitaloihin
+358 50 3748 812
dan@techeat.fi

Kim Wenman
Myynti, maalämpö suurkiinteistöihin ja asuntoyhtiöihin
+358 44 7779 666
kim@techeat.fi

Techeat - Vaasa | Contact

Techeat Vaasassa

Techeatilla on monipuolinen kokemus ja osaaminen  maalämmöstä. Toteutamme maalämpöprojekteja luonnollisesti myös Vaasan seudulla. Ota yhteyttä Daniin tai Kimiin keskustellaksesi projektista tai pyydä tarjous verkossa.

PYYDÄ TARJOUS
Techeat - Vaasa
Omakotitalot

Omakotitalot

Techeat on mitoituksen, asennuksen ja huollon asiantuntija omakotitaloissa.

Taloyhtiöt

Taloyhtiöt

Kun öljyn ja sähkön hinta nousee jatkuvasti, maalämpö on taloudellisempi ja ekologisempi vaihtoehto.

Liikekiinteistöt

Liikekiinteistöt

Päiväkodit, tuotantohallit tai ostoskeskukset – Techeat suunnittelee, poraa, asentaa ja huoltaa kokonaisratkaisut myös suuremmille kiinteistöille.

Rakennusyritykset

Rakennusyritykset

Techeat tekee yhteistyötä rakennusyritysten kanssa ja on toimivien kokonaisratkaisujen suunnittelun asiantuntija vaativissa, suurissa projekteissa.

Lämpöpumput

Lämpöpumput

Techeat tarjoaa maalämpöpumppujen lisäksi myös ilma-vesilämpöpumppuja ja poistoilmapumppuja.

Techeat - Vaasa

Referenssit

Techeat on toteuttanut maalämpöprojekteja niin suuriin teollisuuskiinteistöihin kuin yksityisomisteisiin omakotitaloihin Vaasassa. Maalämpö on yhä yleisempi myös asunto-osakeyhtiöissä, koska se on kustannustehokas lämmitysratkaisu sekä kerros- että rivitaloihin.

Tutustu referensseihin