Finland map - Techeat Jyväskylä Finland map marker - Techeat Jyväskylä

Maalämpö Jyväskylä

Mietityttääkö maalämpö?

Tälle sivulle olemme keränneet hyödyllistä tietoa maalämmöstä ja sitä koskevista luvista. Löydät myös Techeatin yhteyshenkilöt ja tietoa siitä, miten voimme auttaa sinua maalämmön hankkimisessa.

 

Lupa maalämpöä varten

Maalämpö Jyväskylän alueella edellyttää luvan saamista kaupungin rakennusvalvonnalta. Mikäli maalämpö asennetaan lämmitysjärjestelmän vaihdon yhteydessä, tarvitaan toimenpidelupa. Uuden rakennuksen kohdalla lupa sisällytetään osaksi rakennuslupaa. Pohjavesialueella tarvitaan lisäksi erillinen vesilain mukainen lupa Aluehallintoviranomaiselta.

Kannattaako maalämpö?

Maalämpö on uusiutuvaa energiaa, joka on kustannustehokas vaihtoehto niin kulujen kuin ympäristönkin kannalta. Maalämpölaskurimme laskee, paljonko säästäisit vaihtamalla maalämpöön.

Kokeile maalämpölaskuriamme
Techeat - Jyväskylä

Kontakta Techeat

John Grankulla
Försäljare, bergvärme för egnahemshus
+358 44 7779007
john@techeat.fi

Kim Wenman
Försäljare, bergvärme för stora
fastigheter och bostadsbolag
+358 44 7779 666
kim@techeat.fi

Techeat - Jyväskylä | Contact

Hae toimenpidelupa sähköisesti

Jyväskylä käyttää sähköistä asiointipalvelua, jonka kautta voi hakea esimerkiksi toimenpidelupaa. Suunnittelu ja lupien hakeminen kannattaa tehdä huolella ja ajan kanssa.

Jo hakuvaiheessa valitaan asiantunteva projektivastaava. Kun Techeat toimii maalämpötoimittajananne, olemme mielellään mukana jo suunnitteluvaiheessa, ja vastaamme projektista alusta loppuun saakka.

Lupahakemuksessa tarvittavat liitteet

Haettaessa Jyväskylän rakennusvalvonnalta toimenpidelupaa maalämpökaivolle tarvitaan tiettyjä liitteitä, muun muassa asemapiirrokset ja mahdollinen naapurien kuuleminen.

Jyväskylän kaupunkirakennepalvelujen kotisivuilta löytyy lisää ajankohtaista tietoa mm. maalämpöön vaadittavista liitteistä.

Lisätietoa Jyväskylän kotisivuilta

Techeat - Jyväskylä

Techeat maalämpötoimittajana

Techeatillä on kokemusta maalämpöjärjestelmien asennuksesta jo yli 10 vuoden takaa. Toteutamme energiatehokkaita maalämpöjärjestelmiä ammattitaidolla.

Ota yhteyttä Johniin tai Kimiin, tai pyydä tarjousta sähköisesti. Mietimme yhdessä, minkälainen maalämpöjärjestelmä sopii parhaiten tarpeisiisi.

Pyydä tarjous
Egnahemshus

Egnahemshus

Techeat är experter på dimensionering, montering och service i egnahemshus.

Husbolag

Husbolag

Då oljan och elen ökar i pris konstant är bergvärme ett mer ekonomiskt och ekologiskt alternativ.

Affärsfastigheter

Affärsfastigheter

Daghem, produktionshallar eller köpcenter – Techeat planerar, borrar, monterar och servar helhetslösningar för också större fastigheter.

Byggföretag

Byggföretag

Techeat samarbetar med byggföretag och är expert på att skapa smidiga helhetslösningar för krävande, större projekt.

Värmepumpar

Värmepumpar

Techeat erbjuder förutom bergvärmepumpar också luft-vattenvärmepumpar och frånluftsvärmepumpar.