Finland map - Techeat Tampere Finland map marker - Techeat Tampere

Maalämpö Tampere

Hei tamperelainen!

Oletko miettinyt lämmitysjärjestelmäksi maalämpöä? Tai haluatko tietää lisää maalämmöstä ja siihen liittyvistä kustannuksista?

Tältä sivulta löydät hyödyllistä tietoa maalämmöstä Tampereen seudulla. Voit myös lukea miten aiemmat asiakkaamme Tampereella ovat kokeneet yhteistyön meidän kanssamme ja minkälaista palvelua saat valitessasi Techeatin!

Maalämpö lämmitysjärjestelmänä

Maalämpö vaatii luvan

Maalämpö vaatii koko Suomessa toimenpideluvan tai rakennusluvan, jonka saa Tampereen kaupungin rakennusvalvonnalta. Nykyistä lämmitysmuotoa maalämpöön vaihdettaessa tarvitaan toimenpidelupa. Uusien rakennusten kohdalla toimenpidelupa voidaan sisällyttää rakennuslupaan.

Tampereella maalämpö toteutetaan useimmiten maalämpökaivovaihtoehtona. Harvalla tontilla on riittävästi tilaa pintamaahan asennettavalle keruupiirille. Jos asut vesistön lähellä, on mahdollista saada lupa vesialueen omistajalta sijoittaa lämmönkeruuputkisto järven pohjaan. Tämä vaatii myös asiointia Pirkanmaan ELY-keskuksessa.

Maalämpölupa sähköisesti

Rakennuslupaa voi hakea perinteisenä paperiversiona, joka noudetaan rakennusvalvonnan toimistosta. Sähköinen lupahakemus tehdään Lupapisteen kautta.

Lupaa varten projektille on nimettävä asiantunteva vastuuhenkilö. Suositeltavaa on käyttää ammattilaista maalämpöä poraavasta yrityksestä, jotta vältytään ongelmilta myöhemmissä vaiheissa.

Haettaessa maalämpölupaa pitää huomioida kaikki vaadittavat liitteet. Tampereen rakennusvalvonnan sivuilla on ajankohtainen lista tarvittavista liitteistä. Kun Techeat toimittaa maalämmön, autamme jo luvan hakemusvaiheessa.

Lisätietoa Tampereen rakennusvalvonnan sivuilta

Techeatin maalämpökohteita Tampereella

Tampereen alueella maalämpöasiakkaitamme ovat suurten teollisuuskiinteistöjen lisäksi muun muassa taloyhtiöt. Maalämpö sopii erinomaisesti lämmitysjärjestelmäksi myös rivi- ja kerrostaloihin. Sen lisäksi olemme asentaneet maalämmön useisiin omakotitaloihin. Tutustu referenssikohteisiimme klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Techeatin maalämpöprojektit
Techeat - Tampere

Ota yhteyttä Techeatiin

John Grankulla
Myynti, maalämpö omakotitaloihin
+ 358 44 7779007
john@techeat.fi

Kim Wenman
Myynti, maalämpö suurkiinteistöihin ja asuntoyhtiöihin
+358 44 7779 666
kim@techeat.fi

Techeat - Tampere | Contact
Omakotitalot

Omakotitalot

Techeat on mitoituksen, asennuksen ja huollon asiantuntija omakotitaloissa.

Taloyhtiöt

Taloyhtiöt

Kun öljyn ja sähkön hinta nousee jatkuvasti, maalämpö on taloudellisempi ja ekologisempi vaihtoehto.

Liikekiinteistöt

Liikekiinteistöt

Päiväkodit, tuotantohallit tai ostoskeskukset – Techeat suunnittelee, poraa, asentaa ja huoltaa kokonaisratkaisut myös suuremmille kiinteistöille.

Rakennusyritykset

Rakennusyritykset

Techeat tekee yhteistyötä rakennusyritysten kanssa ja on toimivien kokonaisratkaisujen suunnittelun asiantuntija vaativissa, suurissa projekteissa.

Lämpöpumput

Lämpöpumput

Techeat tarjoaa maalämpöpumppujen lisäksi myös ilma-vesilämpöpumppuja ja poistoilmapumppuja.