Finland map - Techeat Seinäjoki Finland map marker - Techeat Seinäjoki

Maalämpö Seinäjoki

Seinäjokelainen, oletko miettinyt maalämmön hankkimista tai siihen vaihtamista? Hienoa, sillä tälle sivulle olemme keränneet paljon hyödyllistä tietoa maalämmöstä Seinäjoella ja sitä koskevista luvista. Sivulta löydät lisäksi Techeatin yhteyshenkilöt Seinäjoella.

Seinäjoki on vehreä monin tavoin. Se on kestävän kehityksen kaupunki, joka tavoittelee hiilidioksidipäästöjen vähentämistä 80 prosentilla vuoteen 2030 mennessä verrattuna vuoden 2007 päästöihin. Uusiutuvan energian hyödyntäminen tukee tämän tavoitteen saavuttamista. Myös Techeat asettaa ympäristöasiat keskiöön, ja olemme iloisia, että voimme tarjota ympäristöystävällisiä lämmitysmuotoja vihreitä arvoja vaalivalle Seinäjoelle!

Hae toimenpidelupaa Seinäjoella sähköisesti

Maalämpöluvat Seinäjoella

Maalämmön asennus vaatii toimenpideluvan, jota kannattaa hakea ajoissa. Jos valitset Techeatin yhteistyökumppaniksesi, autamme tietenkin lupahakemuksessa alusta loppuun.

Seinäjoella toimenpidelupahakemukseen tulee merkitä tiedot porakaivon syvyydestä, putkiston aineesta, porauslietteen käsittelystä sekä siitä, onko porakaivo suora vai vino. Luvan myöntää paikkakunnan rakennusvalvonta.

Lupahakemuksessa tarvittavat liitteet

Lupahakemuksen tulee sisältää seuraavat liitteet: asemapiirustus, rakennuspaikkaa koskeva hallintaoikeuden selvitys, virallinen karttaote, selvitys poraustyöstä, vanhaa maanalaista öljysäiliötä koskeva selvitys, rakennushankeilmoitus RH1 ja selvitys poraustyöhön hyväksytystä vastaavasta työnjohtajasta. Kun Techeat on yhteistyökumppanisi, toimimme vastaavana työnjohtajana maalämpöhankkeessasi.

On myös hyvä huomata, että mikäli aiot jättää öljysäiliön maahan, siihen on haettava lupaa ympäristönsuojelusta. Lisäksi maalämpökaivon porausraportti on esitettävä loppukatselmuksessa.

Täältä voit lukea tarkempaa tietoa vaadituista liitteistä

Ota yhteyttä Techeatiin

Frank Snellman
Myynti, maalämpö omakotitaloihin
+358 (0)50 4303 606
frank@techeat.fi

Kim Wenman
Myynti, suurkiinteistöt ja rakennusyritykset
+358 (0)44 7779 666
kim@techeat.fi

Techeat - Seinäjoki | Contact

Techeat Seinäjoella

Toteutamme maalämpöprojekteja myös Seinäjoella. Meillä on kokemusta maalämpöjärjestelmien asennuksesta jo yli 10 vuoden takaa, joten toteutamme energiatehokkaita maalämpöjärjestelmiä ammattitaidolla. Ota yhteyttä Frankiin tai Kimiin tai pyydä tarjousta sähköisesti. Me selvitämme minkälainen maalämpöjärjestelmä sopii parhaiten tarpeisiisi, ja mitä luokkaa lämmityskustannuksesi tulevat olemaan.

Pyydä tarjous
Techeat - Seinäjoki
Omakotitalot

Omakotitalot

Techeat on mitoituksen, asennuksen ja huollon asiantuntija omakotitaloissa.

Taloyhtiöt

Taloyhtiöt

Kun öljyn ja sähkön hinta nousee jatkuvasti, maalämpö on taloudellisempi ja ekologisempi vaihtoehto.

Liikekiinteistöt

Liikekiinteistöt

Päiväkodit, tuotantohallit tai ostoskeskukset – Techeat suunnittelee, poraa, asentaa ja huoltaa kokonaisratkaisut myös suuremmille kiinteistöille.

Rakennusyritykset

Rakennusyritykset

Techeat tekee yhteistyötä rakennusyritysten kanssa ja on toimivien kokonaisratkaisujen suunnittelun asiantuntija vaativissa, suurissa projekteissa.

Lämpöpumput

Lämpöpumput

Techeat tarjoaa maalämpöpumppujen lisäksi myös ilma-vesilämpöpumppuja ja poistoilmapumppuja.

Techeat - Seinäjoki

Maalämpö tuo säästöjä

Maalämpö on uusiutuvaa energiaa, joka perustuu maaperään varastoituun aurinkoenergiaan. Se on kustannustehokas vaihtoehto niin kulujen kuin ympäristönkin kannalta. Tämän ansiosta maalämpö on ihanteellinen energiaratkaisu.

Kokeile maalämpölaskuriamme