Finland map - Techeat Jyväskylä Finland map marker - Techeat Jyväskylä

Maalämpö Jyväskylä

Mietityttääkö maalämpö?

Tälle sivulle olemme keränneet hyödyllistä tietoa maalämmöstä ja sitä koskevista luvista. Löydät myös Techeatin yhteyshenkilöt ja tietoa siitä, miten voimme auttaa sinua maalämmön hankkimisessa.

 

Lupa maalämpöä varten

Maalämpö Jyväskylän alueella edellyttää luvan saamista kaupungin rakennusvalvonnalta. Mikäli maalämpö asennetaan lämmitysjärjestelmän vaihdon yhteydessä, tarvitaan toimenpidelupa. Uuden rakennuksen kohdalla lupa sisällytetään osaksi rakennuslupaa. Pohjavesialueella tarvitaan lisäksi erillinen vesilain mukainen lupa Aluehallintoviranomaiselta.

Kannattaako maalämpö?

Maalämpö on uusiutuvaa energiaa, joka on kustannustehokas vaihtoehto niin kulujen kuin ympäristönkin kannalta. Maalämpölaskurimme laskee, paljonko säästäisit vaihtamalla maalämpöön.

Kokeile maalämpölaskuriamme
Techeat - Jyväskylä

Ota yhteyttä Techeatiin

John Grankulla
Myynti, maalämpö omakotitaloihin
+ 358 44 7779007
john@techeat.fi

Kim Wenman
Myynti, maalämpö suurkiinteistöihin ja asuntoyhtiöihin
+358 44 7779 666
kim@techeat.fi

Techeat - Jyväskylä | Contact

Hae toimenpidelupa sähköisesti

Jyväskylä käyttää sähköistä asiointipalvelua, jonka kautta voi hakea esimerkiksi toimenpidelupaa. Suunnittelu ja lupien hakeminen kannattaa tehdä huolella ja ajan kanssa.

Jo hakuvaiheessa valitaan asiantunteva projektivastaava. Kun Techeat toimii maalämpötoimittajananne, olemme mielellään mukana jo suunnitteluvaiheessa, ja vastaamme projektista alusta loppuun saakka.

Lupahakemuksessa tarvittavat liitteet

Haettaessa Jyväskylän rakennusvalvonnalta toimenpidelupaa maalämpökaivolle tarvitaan tiettyjä liitteitä, muun muassa asemapiirrokset ja mahdollinen naapurien kuuleminen.

Jyväskylän kaupunkirakennepalvelujen kotisivuilta löytyy lisää ajankohtaista tietoa mm. maalämpöön vaadittavista liitteistä.

Lisätietoa Jyväskylän kotisivuilta

Techeat - Jyväskylä

Techeat maalämpötoimittajana

Techeatillä on kokemusta maalämpöjärjestelmien asennuksesta jo yli 10 vuoden takaa. Toteutamme energiatehokkaita maalämpöjärjestelmiä ammattitaidolla.

Ota yhteyttä Johniin tai Kimiin, tai pyydä tarjousta sähköisesti. Mietimme yhdessä, minkälainen maalämpöjärjestelmä sopii parhaiten tarpeisiisi.

Pyydä tarjous
Omakotitalot

Omakotitalot

Techeat on mitoituksen, asennuksen ja huollon asiantuntija omakotitaloissa.

Taloyhtiöt

Taloyhtiöt

Kun öljyn ja sähkön hinta nousee jatkuvasti, maalämpö on taloudellisempi ja ekologisempi vaihtoehto.

Liikekiinteistöt

Liikekiinteistöt

Päiväkodit, tuotantohallit tai ostoskeskukset – Techeat suunnittelee, poraa, asentaa ja huoltaa kokonaisratkaisut myös suuremmille kiinteistöille.

Rakennusyritykset

Rakennusyritykset

Techeat tekee yhteistyötä rakennusyritysten kanssa ja on toimivien kokonaisratkaisujen suunnittelun asiantuntija vaativissa, suurissa projekteissa.

Lämpöpumput

Lämpöpumput

Techeat tarjoaa maalämpöpumppujen lisäksi myös ilma-vesilämpöpumppuja ja poistoilmapumppuja.