Finland map - Techeat Espoo Finland map marker - Techeat Espoo

Maalämpö Espoo

Hei sinä espoolainen, joka mietit maalämmön hankkimista tai siihen vaihtamista! Tällä sivulla on paljon hyödyllistä tietoa maalämmöstä Espoossa ja vaadittavista luvista. Lisäksi löydät tältä sivulta Techeatin yhteyshenkilöt Etelä-Suomessa ja referenssit Espoossa.

Espoo on Euroopan kestävin kaupunki ja suunnittelee myös pysyvänsä sellaisena. Tavoitteeseen olla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä vaikuttava asia on maalämpö. Techeat tarjoaa fiksuja ja kestäviä energiaratkaisuja – mitkä osaltaan johtavat ekologisemmin kestävään Espooseen!

Hae toimenpidelupaa sähköisesti

Maalämpöluvat

Maalämmön asennus vaatii Espoon kaupungin myöntämän toimenpideluvan. Uudisrakennuksissa lupa voidaan sisällyttää rakennuslupaan.

On tärkeää suunnitella maalämpöprojekti hyvissä ajoin ja jo hakemuksessa on nimettävä ammattitaitoinen vastuuhenkilö. Helpoimmin riittävän ammattitaidon ja kokemuksen omaavan henkilön löytää yrityksestä, joka tekee maalämpöporauksia – juuri siinä me Techeatillä olemme asiantuntijoita!

Jos päätätte kääntyä Techeatin puoleen maalämpöprojektissanne, autamme lupahakemuksessa alusta alkaen ja toimimme tietysti myös työnjohtajana koko projektin ajan.

Tarvittavat liitteet

Yhdessä maalämpöprojektin vastuuhenkilön kanssa selvitetään porauksen edellytykset, mitoitetaan maalämpö ja kootaan tarvittavat liitteet. Tietyt liitteet tarvitaan vain erityistapauksissa, esimerkiksi pohjavesialueella.

Johtoselvitys on aina pakollinen liite. Siitä selviää Espoon kaupungin maanalaiset johdot, jotka voivat vaikuttaa energiakaivojen poraamiseen. Johtoselvitys on voimassa kaksi viikkoa. Se haetaan sähköisesti tai Espoon kaupunkimittauksen johtotietopalvelun kautta.

Lue lisää Espoon rakennusvalvonnan sivuilta

Sähköiset resurssit

Eri kaupunginosille on oma lupavalmistelijansa, joka auttaa hakemuksessa ja tarvittavissa liitteissä. Jos mietit maalämmön hankkimista omakotitaloon, ympäristöministeriön opas maalämmöstä voi olla avuksi. Opas sisältää muun muassa tietoa siitä, mitä maalämpöprojektin eri vaiheissa on otettava huomioon.

Ota yhteyttä Techeatiin

John Grankulla
Myynti, maalämpö omakotitaloihin
+ 358 44 7779007
john@techeat.fi

Kim Wenman
Myynti, maalämpö suurkiinteistöihin ja asuntoyhtiöihin
+358 44 7779 666
kim@techeat.fi

Techeat - Espoo | Contact

Techeat Espoossa

Techeatillä on maalämpöprojekteja myös Espoossa. Meillä on pitkä kokemus ja ylivoimainen ammattitaito erityyppisten maalämpöjärjestelmien asennuksesta. Ota yhteyttä Johniin tai Kimiin keskustellaksesi maalämpöprojektistasi tai pyydä tarjous sähköisesti.

Pyydä tarjous
Techeat - Espoo
Omakotitalot

Omakotitalot

Techeat on mitoituksen, asennuksen ja huollon asiantuntija omakotitaloissa.

Taloyhtiöt

Taloyhtiöt

Kun öljyn ja sähkön hinta nousee jatkuvasti, maalämpö on taloudellisempi ja ekologisempi vaihtoehto.

Liikekiinteistöt

Liikekiinteistöt

Päiväkodit, tuotantohallit tai ostoskeskukset – Techeat suunnittelee, poraa, asentaa ja huoltaa kokonaisratkaisut myös suuremmille kiinteistöille.

Rakennusyritykset

Rakennusyritykset

Techeat tekee yhteistyötä rakennusyritysten kanssa ja on toimivien kokonaisratkaisujen suunnittelun asiantuntija vaativissa, suurissa projekteissa.

Lämpöpumput

Lämpöpumput

Techeat tarjoaa maalämpöpumppujen lisäksi myös ilma-vesilämpöpumppuja ja poistoilmapumppuja.

Techeat - Espoo

Referenssit

Espoossa meillä on useita pienempiä ja suurempia projekteja – asensimme esimerkiksi suuret maalämpöjärjestelmät kahteen Pelican Self Storagen varastohalliin.

Techeatin referenssit