Referenssit

TECHEAT hallitsee maalämpöjärjestelmät yli 50 suuren maalämpöprojektin sekä reilun 800 yksityisasiakkaan kokemuksella. Ammattitaitomme on käytettävissänne niin suurissa kuin pienissä maalämpöprojekteissa. Huolellisella suunnittelulla ja tarkalla tekemisellä varmistamme, että maalämpöjärjestelmät toimivat optimaalisesti vuosia eteenpäin. Siksi TECHEAT on oikea yhteistyökumppani myös kunnille, rakennusalan yrityksille ja taloyhtiöille kaikissa maalämpöön liittyvissä hankkeissa.

Maalämpö liikekiinteistöihin

Lue lisää liikekiinteistöistä joihin olemme asentaneet maalämmön.

Katso referenssit

480kW lämpöpumput ja 12 km energiakaivot lämmittävät ja jäähdyttävät Lehdon tuotantotiloja Oulaisissa.

Lehto panostaa ekonomiseen rakentamiseen, asiakkaat saavat tietää etukäteen projektin kokonaiskustannuksen. Tehostamalla rakennusaikoja sekä esituottamalla moduuleja ja komponentteja, kuivissa olosuhteissa, voi Lehto konserni tarjota asiakkaille kustannustehokkaita ratkaisuja kaikilla toiminta-alueillaan.


2000m² uusiutuvaa energiaa – Pelican self storage Ala-Tikkurila

Maalämpö isoon kiinteistöön, kuten varastoon, tehdashalliin tai suureen toimistorakennukseen kasvattaa taukoamatta jalansijaa. Syyt tähän ovat selkeät: mitä suurempi tila mitä lämmittää maalämmöllä, sen suuremmat säästöt. Prosentuaalisesti säästöt kohoavat jopa 75% esimerkiksi öljylämpöön verrattaessa. Kun on 2000 m² kiinteistöalaa lämmitettävänä on sanomattakin selvää, kuinka paljon sitä säästöä kertyy.


Asunto Oy Tuomaanrivi

Kohde: Asunto Oy Tuomaanrivi Paikkakunta: Kauhava Lämpöpumppujen teho: 40 kW Lämpökaivoja: 4 x 200 m Tyyppi: Saneeraus Projektin ajankohta:…

Asunto Oy Rengonrivi

Kohde: Asunto Oy Rengonrivi Paikkakunta: Kauhava Lämpöpumppujen teho: 60 kW Lämpökaivoja: 6 x 200 m Tyyppi: Saneeraus Projektin ajankohta:…


Maalämpö rakennusyrityksille


Rakennusliike Lehto


Maalämpö suurkiinteistöille


Turun Konekeskus

Turun Konekeskus – 160KW (3 st NIBE F1345) Energiakaivot: 16 x 200m