Liikekiinteistöt referenssit

Tältä sivulta löydät kaikki liikekiinteistöreferenssimme. Lue lisää kiinnostavista kohteista mihin olemme asentaneet maalämmön.


This image has an empty alt attribute; its file name is D4I3558-810x540.jpg

480kW lämpöpumput ja 12 km energiakaivot lämmittävät ja jäähdyttävät Lehdon tuotantotiloja Oulaisissa.

Lehto panostaa ekonomiseen rakentamiseen, asiakkaat saavat tietää etukäteen projektin kokonaiskustannuksen. Tehostamalla rakennusaikoja sekä esituottamalla moduuleja ja komponentteja, kuivissa olosuhteissa, voi Lehto konserni tarjota asiakkaille kustannustehokkaita ratkaisuja kaikilla toiminta-alueillaan.CTA ButtonCTA Button LinkLue lisää https://www.techeat.fi/maalampo/maalampo-referenssit/lehto-group-oyj-tuotantotilat/ CTA Button ColorGreenOrangeCTA Button AlignmentLeftRightCenterCta Button Fullwidth


2000m² uusiutuvaa energiaa – Pelican self storage Ala-Tikkurila

Maalämpö isoon kiinteistöön, kuten varastoon, tehdashalliin tai suureen toimistorakennukseen kasvattaa taukoamatta jalansijaa. Syyt tähän ovat selkeät: mitä suurempi tila mitä lämmittää maalämmöllä, sen suuremmat säästöt. Prosentuaalisesti säästöt kohoavat jopa 75% esimerkiksi öljylämpöön verrattaessa. Kun on 2000 m² kiinteistöalaa lämmitettävänä on sanomattakin selvää, kuinka paljon sitä säästöä kertyy.


Turun Aikuiskoulutuskeskus

Techeat toteutti Turun AKKn lämmitysjärjestelmän Niben laitteilla. Katso lisää!