Maalämpö Kajaani

Techeat toteuttaa maalämpöasennuksia myös Kajaanin alueella, alla yksi asiakkaamme kertoo kokemuksestaan toimittamamme palveluista.

Toteutus sinällään oli jopa luultua vaivattomampi. Aluksi oli sovittu toimitukseen tietty viikko työnjohdon toimesta ja sitten tarkentui päivä asentajien toimesta. Kaikki toimijat soittivat henkilökohtsisesti etukäteen ja esittäytyivät, sitten sovittiin tarkemmat aikataulut kunkin vaiheen suorittamiseksi.

Porauksen toteutus poravaunulla (kooltaan yllättävän pieni) oli menetelmänä miellyttävä, vaunun telasto ei riko nurmikoita tai laatoituksia. Vaunulla toteutettu poraus on hiljainen ja hyvin naapuriystävällinen. Jopa meidän naapurit kävivät hämmästelemässä, että noin nopeasti ja miten vähän melua porauksesta aiheutuu, vaikka he olivat tontti-naapureita. Porauksen tuhka ja käytetty vesi kerätään tuhkakonttiin, jota harva toimittaja tarjoaa samaan hintaa. Meidän osalta kallio osoittautui hyväksi ja poraus tapahtui yhden illan aikana (6h+aamulla porien poisto) eli erittäin nopeasti.

Vaakaputkien asennus oli samoin muutaman tunnin juttu. Toteutus tapahtui pienellä kaivurilla, jonka jäljiltä piha on siisti eikä isompia jälkiä kaivualueelle jää. Tässäkin toimittaja toimitti koko paketin. Itse ei tarvitse kaivaa ojaa tai hankkia kaivajaa. Totella helppo, siisti ja vaivaton toteutus ostajalle.

Pumpun asennus oli myös nopea. Asentaja on ammattilainen ja tekee siistiä jälkea.

Jos on jotain selvitettävää niin työnjohto selvittää, vaikka tehtaalta ruotsista, jos ei muuten ole varmaa vastausta.

Kokonaisuuden toteutus prosessina on hyvin suunniteltu ja loppuun asti mietitty. Jälki on siisti niin pihalla kuin teknisessä tilassa. Tekijät ovat ammattilaisia ja työnjohto selvittää sekä ratkaisee haasteet. Tämä on minun kuva toteutusvaiheesta. Tein hyvän ja oikean valinnan, kun valitsin omakotitalon maalämpöhankkeen toteuttajaksi Techeatin, voin suositella!

Juha / Kajaani

Maalämpö on uusiutuvaa energiaa

Maaperään varastoitunutta lämpöenergiaa kutsutaan yleisesti maalämmöksi. Se on uusiutuvaa energiaa, jonka lähde on joko auringon säteily tai maan sisuksen geoterminen energia. Maalämpöä hyödynnetään rakennusten ja niiden käyttöveden lämmittämisessä siirtämällä se maalämpöpumpun ja energiakaivon avulla lämmitysjärjestelmään. Ympäristöystävällisen maalämmön hiilidioksidipäästöt ovat arviolta 4–5 kertaa pienemmät kuin öljylämmityksellä ja 3 kertaa pienemmät sähkölämmitykseen verrattaessa.

Asiakaslupauksemme

Suunnittelemme energiatehokkaita maalämpöjärjestelmiä, asennamme ne asiantuntijan kokemuksella ja otamme vastuun tekemisistämme jokaisen projektin kohdalla.

PYYDÄ TARJOUS

Paljonko säästät vaihtaamalla maalämpöön?

Yleisin kysymys maalämpöön liittyen, on nimenomaan tämä. Päätimme siis tehdä laskurin jonka avulla saat vastauksen.

Laske paljonko voisit säästää!