TECHEAT Yrityksenä

Yrittäjäveljesten Dan ja Frank Snellmanin Pietarsaaressa vuonna 2008 perustama TECHEAT on keskittynyt vaativien maalämpöjärjestelmien toteuttamiseen liike- ja teollisuuskiinteistöille sekä asunto-osakeyhtiöille ja rakennusliikkeille. Suurista projekteista kokemusta omaavan TECHEATin valikoimiin kuuluvat uusinta tekniikkaa edustavat NIBE- ja Bosch-kiinteistölämpöpumput. Päättäväisyys, ahkeruus, täsmällisyys sekä palvelun laatuun panostaminen ovat siivittäneet TECHEATin nopeasti yhdeksi suurimmista maalämpöosaajista Suomessa.

Yrityksen toimintaa ovat alusta asti ohjanneet vahva ammattitaito, korkea työmoraali sekä halu tehdä asiat entistä paremmin. Päämäärä on ollut aina selkeä: ylläpitää hyvää asiakaspalvelua sekä työskennellä tehokkaasti. TECHEAT haluaa olla vaativien maalämpöprojektien johtava osaaja Suomessa ja tarjota asiakkailleen ympäristöystävällisten energiajärjestelmien kokonaisratkaisuja, jotka kestävät myös tulevaisuudessa.

 

TECHEAT periaatteet

 

Periaatteemme:

AHKERUUS Suunnittelemme huolellisesti ja toteutamme täsmällisesti. Tarkkuus on tehokkuutta.

REHELLISYYS Toimintamme on avointa ja reilua. Sanaamme voi luottaa ja otamme täyden vastuun työstämme.

AMMATTITAITO Asiantuntemus sekä vuosien kokemus alalta takaavat asiakkaillemme aina parhaat mahdolliset ratkaisut.

YRITTÄJÄHENKISYYS Yhtenäinen ja innostava yrityskulttuuri tarkoittaa sekä saumatonta yhteistyötä että tervehenkistä kilpailua tiimien sisällä.

TAVOITTEELLISUUS Tahdomme jatkuvasti oppia ja tehdä asiat entistä paremmin. Vaativat projektit ovat meille vain mielenkiintoisia haasteita.

VÄLITTÄVÄ Asiakkaiden tyytyväisyys sekä henkilöstön ja ympäristön hyvinvointi on meille kunnia-asia.

TECHEATin takuu:

”Suunnittelemme energiatehokkaita maalämpöjärjestelmiä, asennamme ne asiantuntijan kokemuksella ja otamme vastuun tekemisistämme jokaisen projektin kohdalla.”