Uudet kotisivut avattu!

TECHEAT päivitti yritysilmettään kesän aikana ja samalla uudistuivat myös nettisivut. Tämän lisäksi uusi ilme näkyy nyt jo maalämpöammattilaisten vaatetuksessa ja autot saavat tuoreet teippaukset kylkiinsä syksyn mittaan. Selkeämmän sisällön ja paremmin esillä olevan palveluvalikoiman lisäksi sivuilta voi nyt lukea yrityksen tarinan sekä kaikkea toimintaa ohjaavat periaatteet. Niin ikään kannattaa muistaa vahvana tuotelupauksena toimiva TECHEATIN takuu:

”Suunnittelemme energiatehokkaita maalämpöjärjestelmiä, asennamme ne asiantuntijan kokemuksella ja otamme vastuun tekemisistämme jokaisen projektin kohdalla.”

Uusi logo tuo ilmi uusiutuvaan vihreään energiaan keskittymisen, olematta kuitenkaan liian ekokeskeinen. Tarkoituksena on myös korostaa TECHEATin avointa ja rehellistä toimintaa.
Sisällön puolella pyritään kertomaan asiat ymmärrettävästi ja niin kuin ne ovat, ilman turhia teknillisiä ammattitermejä. Tärkeintähän on, että viesti tulee ymmärretyksi.

Suurien maalämpöprojektien läpiviennin kautta karttunut kokemus ja tietotaito hyödynnetään referensseissä. Referenssien kautta on saatavilla hyviä vertailukohtia, joiden avulla asioita voidaan avata tarkemmin. Etenkin referenssiosioon tullaan panostamaan uusien sivujen myötä jatkossa. Konkreettisten projektien myötä niin suurien kiinteistöjen kuin kuluttaja-asiakkaiden on helpompi hahmottaa myös omaa tilannettaan maalämmön suhteen.

Kotisivuthan eivät ole koskaan valmiit, joten niinpä näitäkin sivuja kehitetään ja parannetaan entisestään jatkuvasti. Mikäli kuitenkin huomasit jonkin silmiinpistävän epäkohdan tai puutteen, ilmoitathan siitä meille. Muutenkin otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysehdotuksia koskien uusia nettisivujamme. Palautetta voi jättää sähköpostilla tai vaikkapa tarjouspyyntölomakkeen kautta, vaikka et juuri nyt olisikaan maalämpöä hankkimassa.