TECHEAT keskittää osaamistaan ja laajentaa alueellisesti

Uudistuneen yritysilmeen myötä TECHEAT keskittää osaamistaan sekä laajentaa toimintaansa alueellisesti. Jatkossa yritys keskittyy yhä enemmän suurkiinteistöille räätälöitäviin vaativiin maalämpöjärjestelmiin. Kohteina ovat liike- ja teollisuuskiinteistöt, asunto-osakeyhtiöt, rakennusliikkeet, julkiset rakennukset kouluista sairaaloihin sekä muut suurta lämmitystehoa vaativat kiinteistöt. TECHEAT toimittaa maalämpöratkaisut mitoituksen, asennuksen ja tarvittavat säädöt sisältävänä kokonaisuutena, jolloin asiakas saa kaiken tarvitsemansa yhdeltä toimittajalta.

Kuluttaja-asiakkaita ei sentään ole uudistusten myötä unohdettu. TECHEAT toimittaa ja asentaa myös koteihin ja kesämökeille laadukkaat maalämpöpumput niin porakaivon kuin vaakaputkistonkin kanssa. Lisäksi ilmalämpöpumppujen asennukset jatkuvat normaalisti. Tavoitteena on toimittaa kiinteistön koosta riippumatta ympäristöystävällisten energiajärjestelmien kokonaisratkaisuja.

Myös TECHEATin tuotevalikoimaan on tullut lisäyksiä Bosch-maalämpöpumppujen ja -tarvikkeiden muodossa. Luotettavat ja helppokäyttöiset Bosch-maalämpöpumput tarjoavat suuria säästöjä sekä lämmityksessä että lämpimän käyttöveden tuottamisessa.

Maalämpöpumppujen yleistyessä alkaa vähitellen myös yhä useammasta maalämpöjärjestelmästä löytyä samaa energiaa kiinteistön viilennykseen hyödyntävä maakylmä. TECHEAT asentaa luonnollisesti myös erittäin kustannustehokkaat maakylmäjärjestelmät.