Techeat 10 vuotta – Voita robottiruohonleikkuri!

Techeat juhlii kymmenvuotista taivaltaan. Uuden Uudellamaalla toimivan edustajamme ansiosta voimme nyt palvella asiakkaita aktiivisesti myös Länsi- ja Etelä-Suomessa.

Maalämpöön vaihtaminen on yleensä kannattavaa — voit varmistaa asian itse oheisen laskurimme avulla. Ja kun kerran olet vaihtanut vähemmän työlääseen lämmitysjärjestelmään, mikset yhtä hyvin nauttisi myös pihatöistä?

Arvomme robottiruohonleikkurin kaikkien kesken, jotka hankkivat Techeatilta Niben lämpöpumpun ja Rototecin energiakaivon sisältävän maalämpöjärjestelmän välillä 1.10.2017—31.3.2018! Lue tarkemmat säännöt täällä tai aloita pyytämällä tarjous ja voit voittaa 1 999 € arvoisen Husqvarna Automower® 315 -robottiruohonleikkurin.

Monia mietityttää, kuinka paljon he voisivat säästää maalämpöön vaihtamalla. Meidän laskurimme avulla säästöarvion saaminen on kuitenkin helppoa!

Voita maalämpöjärjestelmä

Aloita pyytämällä tarjous

Haluatko lisätietoja? Miltä kuulostaisi maksuton kartoitus?

Pyydä tarjous

Kuinka paljon voisit säästää?

Selvitä, kuinka paljon voit nykyisten lämmityskustannustesi perusteella säästää maalämpöön vaihtamalla — lähetämme ilmaisen raportin suoraan sähköpostiisi!

Kuinka paljon voisit säästää?