Tjänster

TECHEATs tjänstesortiment utgörs i huvudsak av bergvärmesystem som helhetslösningar från dimensionering till montering.

Vi erbjuder heltäckande bergvärmelösningar åt företag som både värmer och kyler stora fastigheter. Konsumenter kan välja mellan bergvärme och ytjordvärme samt luftvärme som uppvärmningssystem. Vare sig om det handlar om stora fastigheter eller egnahemshus tar vi fram bästa lösningen åt varje projekt.

maalämpö sähkönkulutus

Bergvärmesystem åt större fastigheter

Planeringen för stora fastigheter är synnerligen viktigt för ett optimalt fungerande bergvärmesystem. TECHEAT har specialiserat sig på att förverkliga krävande bergvärmesystem till stora fastigheter. Vi gör projekt bl.a. till företags och industrifastigheter samt bostadsbolag och byggföretag. Vi erbjuder ekologiska och helhetstäckande energisystem åt våra kunder från planering till förverkligande. Nedan finns en typisk stegvis process av ett projekt för en stor fastighet. Vi besvarar gärna eventuella frågor och berättar mera.

läs mer

Bergvärmesystem för konsumenter

TECHEAT erbjuder åt konsumenter bergvärmesystem med nyckel-i-hand. Det vanligaste bergvärmesystemet som monteras till egnahemshus och fritidsbostäder innehåller en borrbrunn och bergvärmepump. Ifall det inte av någon anledning går att borra en borrbrunn, erbjuder vi även ytjordvärme, men den behöver avsevärt mera utrymme jämfört med bergvärme.

läs mer

Dejourtjänst 24h

Vår kundservice är öppen 24h om dygnet.

Servicenummer 24h:
+358 (0) 447291494

Vi utför även service på plats. Då ni är i behov av hjälp kontakt oss så kommer vi till er. Servicen är för både konsumenter och företagskunder och då det krävs service på plats tar vi ut en avgift som görs enligt nedan.

läs mer

Ytjordvärme till konsumenter

TECHEAT erbjuder ytjordvärmelösningar i de fallen som bergvärme inte är möjlig eller om ytjordvärme passar bättre. Med ytjordvärme går det att värma både egnahemshus och sommarstugor. Där som bergvärme använder geotermisk energi från berget, använder ytjordvärme solenergi som är bunden i marken. En monterad ytjordvärme anläggning påverkar inte tomtens eller gårdens normala bruk.

läs mer

Luftvärmepumpar åt konsumenter

En luftvärmepump möjliggör husets uppvärmning med hjälp av luft. Som investering är den billigare än bergvärme, men den behöver en kompletterande uppvärmningsanläggning för att klara av att värma huset under de kallaste månaderna. Å andra sidan påverkar inte jordmånens kvalitet införskaffningen av luftvärme, så som det gör vid ytjordvärme.

läs mer

Bergkyla som luftkonditionering

TECHEAT monterar vid sidan om ett bergvärmesystem även bergkyla, alltså luftkonditionering. Bergkyla grundar sig på att använda till godo kylenergin som finns bunden i jordmånen. På så sätt fås den nödvändiga energin för att kyla huset från samma bergvärmebrunn. Det monteras helt enkelt en extra slang åt bergkyla till kollektorn i borrbrunnen.

läs mer

Serviceavtal för konsumenter och företag

För att ert värmesystem skall hålla längre och fungera felfritt erbjuder vi ett serviceavtal för egnahemshus, bostadsbolag, kommuner och fastighetsbolag. Med hjälp av serviceavtalet sköter vi en stor del av den service som krävs av ert systemet. Bland annat kommer vi och rengör och kontrollerar värmesystemet och pumpen.

läs mer

Finansiering av bergvärme

Nu 3 månader räntefri & kostnadsfritt flexibel betalningstid På nätet kan du enkelt skaffa finansiering till din bergvärmepump när som helst – utan säkerheter. Den önskade summan och återbetalningstiden kan du ansöka om redan innan du är i kontakt med försäljaren. Allt detta gör det möjligt att erbjuda en finansieringslösning som passar just dig. Samtidigt […]

läs mer

Golvvärme tillsammans med bergvärme

MuoviTech-golvvärme är en funktionell värmelösning som fungerar utmärkt tillsammans med bergvvärme. Den moderna, vattenburna MuoviTech-golvvärmen använder elektroniska termostater som reagerar på förändringar av rumstemperaturen på en tiondels grad. Tack vare den noggranna värmeregleringen är golvvärmen jämn, dragfri och ytterst energisnål. MuoviTech-golvvärme planeras för varje kund, vilket gör att du får ett skräddarsytt system som möter dina önskemål […]

läs mer