TECHEAT som Företag

Företagarbröderna Dan och Frank Snellman grundade TECHEAT år 2008 i Jakobstad. Företaget specialiserar sig på att förverkliga krävande bergvärmelösningar till företags- och industrifastigheter samt bostadsbolag och byggnadsföretag. Med gedigen erfarenhet av stora projekt monterar TECHEAT både NIBE och Bosch värmepumpar. Beslutsamhet, flitighet, noggrannhet och satsning på service av hög kvalitet har snabbt gjort TECHEAT till en av Finlands största bergvärme-experter i Finland.

Verksamheten har från början styrts av ett starkt yrkeskunnande, hög arbetsmoral och viljan att göra saker och ting ännu bättre. Syftet har alltid varit klart: att upprätthålla bra kundservice och arbeta effektivt. TECHEAT strävar efter att vara en ledande aktör av krävande bergvärmeprojekt i Finland och på så sätt erbjuda helhetslösningar inom naturvänliga energisystem åt sina kunder som även håller i framtiden.

 

TECHEAT periaatteet

 

Våra Principer

 

FLITIGHET Vi planerar med omsorg och verkställer ordentligt. Noggrannhet är effektivitet.

ÄRLIGHET Vår verksamhet är öppet och pålitligt. Våra ord kan litas på och vi tar fullt ansvar över vårt arbete.

YRKESKUNSKAP Expertis och flera års erfarenhet av branschen garanterar våra kunder alltid de bästa möjliga lösningarna.

FÖRETAGSAMHET En enhetlig och inspirerande företagskultur betyder både harmoniskt samarbete och frisk konkurrens monterarteamen i mellan.

MÅLMEDVETENHET Vi vill lära oss och göra allt hela tiden bättre. Krävande projekt för oss är intressanta utmaningar.

VI BRYR OSS Kundernas nöjdhet samt arbetskraftens och naturens välmående är en äresak för oss.

TECHEATs garanti:

”Vi planerar energieffektiva bergvärmesystem, monterar dem med gedigen erfarenhet och tar fullt ansvar över allt vi gör vid varje projekt.”