Jobba med bergvärme?

Vi växer!

Efterfrågan på kostnadseffektiva och miljövänliga uppvärmningsalternativ för egnahemshus, bostads- och affärsfastigheter ökar hela tiden. Speciellt större fastigheter är i dag uppvärmda med olja eller fjärrvärme och dessa uppvärmningskostnader ökar hela tiden. Tec Heat Ab:s målsättning är att tillgodose detta behov på marknaden. Vi erbjuder våra kunder kostnadseffektiva berg-, luft/vatten-, frånluftsvärmepumpar eller hybridlösningar med dessa värmekällor.

Tec Heat Ab är specialiserat på montering av värmepumpar för vattenburna värmesystem. Företaget grundades 2008 och har i dag en omsättning på 2,5 – 3 miljoner euro. Vi monterar årligen 100 värmepumpar, 20 av dem för större bostads- eller affärsfastigheter.

 

Vi söker nu flera Area Sales Managers till vårt växande team

Tidigare erfarenhet av B2C-försäljning, teknisk försäljning eller erfarenhet inom VVS- eller energibranschen är till fördel men inget krav. Viktigast är en positiv attityd och en vilja att lyckas! Vi utbildar er och ger er de verktyg ni behöver i arbetet.

Som Area Sales Manager har ni ansvar för försäljning till egnahemshuskunder, bostadsbolag och affärsfastigheter på ert område. Ni förväntas ha goda kunskaper i Word och Excel samt kännedom om sociala medier och internetmarknadsföring. Kunskaper i svenska och engelska är också meriterande, men inget krav.

Hos Tec Heat Ab har ni väldigt fria arbetstider och arbetar i ett ungt och målinriktat team med bred kunskap om branschen. Vi betalar en provisionsbaserad lön med möjlighet till garantilön och bonus.

För tillfället söker vi försäljningschefer till följande områden: Nyland, Egentliga Finland/ Satakunta och Birkaland/Södra Österbotten/Mellersta Finland.

Sänd in en fritt formulerad ansökan eller hör av dig till oss så berättar vi mera!

 

Vi söker nu underleverantörer

Är du egenföretagare och vill ha mera sysselsättning?

Tec Heat Ab köper också en del VVS- och elarbeten som underleverantörstjänster. Ifall ni är intresserade av att bli en av våra samarbetspartners så är det också möjligt. Vi är verksamma i hela Finland så det är bara att ta kontakt så diskuterar vi mer om detta. Som värmepumpsmontör kan ni utföra arbetet med egen utrustning eller med Tec Heats utrustning och bilar.

 

Vi söker nu flera värmepumpsmontörer

Tidigare erfarenhet av VVS-branschen, el-/metallarbeten eller energiborrning är en merit men inget krav. Vi utbildar er för att ni ska kunna göra ert jobb så bra och effektivt som möjligt för att tillmötesgå våra kunders behov. Som resemontör har ni väldigt flexibla arbetstider och arbetar både i team och självständigt. C-körkort är en fördel men inget krav. Nöjaktiga kunskaper i både finska och svenska är också en fördel.

Våra montörer utgår i dag från Jakobstad, men planer finns också på verksamhetspunkter i Södra Finland.

Genom Tec Heat Ab har ni också möjlighet att ta yrkesexamen inom VVS-branschen i form av läroavtal, vilket innebär att ni studerar och jobbar samtidigt.

Sänd in en fritt formulerad ansökan eller hör av dig till oss så berättar vi mera!

Rekry

  • Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.