Palvelut

TECHEATin palveluvalikoimassa pääosassa ovat maalämpöjärjestelmät kattavina kokonaisratkaisuina mitoituksesta jälkihuoltoon. Oli kyseessä sitten suurkiinteistö tai omakotitalo, me etsimme aina kohdekohtaisesti parhaan ratkaisun.

Yrityksille tarjoamme kokonaisvaltaisia maalämpöjärjestelmiä, joiden avulla onnistuu suurienkin rakennusten lämmittäminen ja viilentäminen. Kuluttaja-asiakkaat voivat valita maalämmön keruupiiriksi joko lämpökaivon tai maaputkiston. Maalämmön ja maakylmän lisäksi kauttamme saat ilmalämpöpumpun asennettuna kotiisi.

TECHEAT palvelut

Maalämpöjärjestelmät kuluttajille

TECHEAT tarjoaa kuluttaja-asiakkaille maalämmön kätevänä pakettina avaimet käteen-periaatteella. Yleisin omakotitaloihin sekä vapaa-ajan asuntoihin asennettava maalämpöjärjestelmä sisältää lämpökaivon sekä maalämpöpumpun. Mikäli lämpökaivon poraaminen ei jostain syystä onnistu, toimitamme maalämpöä myös pintamaahan asennettavan vaakaputkiston avulla.

lue lisää

Maalämpö suurkiinteistölle

Suurten kiinteistöjen kohdalla suunnittelu on erityisen tärkeää maalämpöjärjestelmän optimaalisen toiminnan takaamiseksi. TECHEAT on erikoistunut vaativien maalämpöjärjestelmien toteuttamiseen suurille kiinteistöille. Kohteita voivat olla niin liike- ja teollisuuskiinteistöt kuin asunto-osakeyhtiöt ja rakennusliikkeet. Tarjoamme asiakkaillemme ympäristöystävällisten energiajärjestelmien kokonaisratkaisuja aina suunnittelusta toteutukseen.

lue lisää

Päivystys 24h

Päivystysnumero 24h:
044 7291 494

Olemme käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa mikäli lämpöpumpussa ilmenee ongelma. Kun olet avun tarpeessa, soita numeroon niin kartoitamme tilanteen ja tulemme korjaamaan vian.

lue lisää

Maalämmön vaakaputkistot kuluttajille

TECHEATilta saat maalämpöä myös pintamaahan asennettavan vaakaputkiston avulla kohteisiin, joissa lämpökaivovaihtoehto ei ole mahdollinen. Vaakaputkiston avulla voidaan lämmittää niin taloa kuin vaikkapa kesämökkiäkin. Toisin kuin lämpökaivo, pintamaahan asennettava vaakaputkisto hyödyntää maaperään pintakerroksiin varastoitunutta aurinkoenergiaa. Asennettu vaakaputkisto ei vaikuta tontin tai pihamaan normaaliin käyttöön.

lue lisää

Ilma-vesilämpöpumput kuluttajille

Ilmalämpöpumppu mahdollistaa kodin lämmityksen myös ilmalla. Se on investointina edullisempi kuin maalämpö, mutta vaatii rinnalleen varajärjestelmän etenkin kovimmilla pakkasilla. Toisaalta ilmalämpöpumpun hankkimista ei rajoita esimerkiksi maaperän laatu, kuten on maalämpöjärjestelmän kohdalla.

lue lisää

Maakylmä rakennusten jäähdytykseen

TECHEAT asentaa maalämpöjärjestelmän yhteyteen myös maakylmän eli jäähdytysjärjestelmän. Maakylmä perustuu maaperään varastoituvan kylmäenergian hyödyntämiseen. Näin sama maalämpöjärjestelmän porakaivosta saadaan myös kiinteistön jäähdyttämiseen tarvittava energia.

lue lisää

Maalämpörahoitus

Nyt 3 kuukautta korotonta & kulutonta joustavaa maksuaikaa Rahoituksen hankit verkossa kätevästi maalämpöpumpulle, ajankohdasta riippumatta – ilman takauksia. Rahoituspäätöksen toivomallesi summalle sekä takaisinmaksuajalle voit hakea jopa ennen yhteydenottoa myyjääsi. Kaikki tämä mahdollistaa helpon tavan tarjota juuri sinulle sopivaa rahoitusratkaisua. Samalla vältät suuremman menoerän kerralla. Hakemuksen pääset täyttämään verkossa ja hyväksytyn luottopäätöksen saatuasi voit allekirjoittaa sopimuksen […]

lue lisää

Lattialämmitys maalämmön yhteyteen

MuoviTech-lattialämmitys on toimiva ja laadukas valinta maalämmön pariksi. Moderni, vesikiertoinen MuoviTech-lattialämmitys käyttää elektronisia termostaatteja, jotka reagoivat jo asteen kymmenyksen muutokseen huoneenlämpötilassa. Tarkan lämmönsäädön vuoksi tuotettu lämpö on tasaista ja vedotonta sekä erittäin energiataloudellista. MuoviTech-lattialämmitys suunnitellaan asiakaskohtaisesti, minkä vuoksi saat käyttöösi yksilöllisen järjestelmän, joka vastaa toiveitasi ja tarpeitasi. 1. SUUNNITTELU MuoviTech-lattialämmitys on mittatilaustekniikkaa, joka huomioi kiinteistön […]

lue lisää