NIBE F1345 lämpöpumpun hallinnointiin NIBE Uplink™

TECHEAT on asentanut NIBE maalämpöjärjestelmiä niin uusiin, kuin vanhoihinkin kerrostaloihin, rivitaloihin, halleihin ja liikehuoneistoihin ympäri Suomen. Asennuksen lisäksi TECHEATin kautta on saatavilla apua maalämpöpumpun asetusten ja säätöjen kanssa etäohjauksella Internetin välityksellä. Tämän mahdollistaa NIBE Uplink-palvelu, jonka kautta hoituvat myös maalämpöpumpun ohjelmistopäivitykset.

Nettiyhteyden vaativa NIBE Uplink on tehokas tapa hallinnoida lämpöpumppua riippumatta siitä missä itse olet. Valvonta- ja ohjauspalvelua tukee malli NIBE F1345. Muutamiin muihin malleihin (NIBE F1145, F1245, F370, F470, F750, VVM 500) voi ladata ohjelmistoja sekä päivittää ja käsitellä asetuksia USB-liitännän avulla.

 

NIBE Uplink on nopea ja helppo keino tarkistaa asunnon lämpötila ja lämpöpumpun tila. Voit myös kätevästi tarkkailla ja tarvittaessa ohjata lämmitystä ja käyttöveden lämpötilaa. Häiriöilmoituksen saat sähköpostiisi mikäli laitteen toiminnassa ilmenee jotain vikaa. Näin voit ryhtyä toimenpiteisiin vaikka et itse olisikaan kotona pumppua jatkuvasti tarkkailemassa. NIBE Uplink tarjoaa myös mahdollisuuden matkustella huoletta, voit varmistua että lämmin ja viihtyisä koti odottaa palatessasi.

 

Ennen kuin voit aloittaa palvelun käytön, NIBE Uplink on asennettava ja asetukset on säädettävä kohdilleen. NIBE F1345 lämpöpumpun asennusohjeesta löytyy apua tähän. Rekisteröitymällä käyttäjäksi NIBE Uplink-palveluun voit hoitaa myös ohjelmistopäivityksien lataamisen yllämainittuihin malleihin. Voit luoda uuden tilin tai kirjautua jo olemassa olevilla tunnuksilla täällä. 

 

Käyttäjällä on mahdollisuus valita joko ilmainen tai maksullinen NIBE Uplink-palvelu. Kiinteän vuosimaksun suuruuteen vaikuttaa erilaisten palvelutoimintojen määrä. Esimerkiksi ilmaisella perustasolla käyttäjä näkee yhden kuukauden historian sisältäen tiettyjen parametrien tiedot (esim. sisä-/ulkolämpötila, käyttöveden ylälämpötila/lataus, kompressorin käyntiaika, lämmönkeruunesteen meno- ja tulolämpötila, lämmitysveden meno- ja tulolämpötila). Historiatietoja voi tarkastella vain yksi tekijä kerrallaan.

 

Maksullisella Premium-tasolla puolestaan käyttäjällä on saatavilla laajennettu historia NIBE Uplinkin kytkentäpäivästä lähtien. Laajennettu historia sisältää noin 30 parametria asennuksesta riippuen (esim. asteminuutit, virta 1, virta 2, virta 3, kompressorikäynnistykset, kuumakaasun lämpötila, imukaasun lämpötila jne). Kaikki historiatiedot voidaan näyttää samaan aikaan yhdessä tilastossa.

 

TECHEAT voi auttaa asiakkaitaan NIBE F1345 lämpöpumpun asetusten kanssa NIBE Uplink-palvelun kautta. Halutessasi lisätietoja, ota meihin yhteyttä!