Maalämpöpumppu NIBE F1255

NIBE F1255

Lämpöpumppujen premium-luokka, jossa huipputeknologialla tuotetaan loistava vuosihyötysuhde ja lämmityksen joustavyys yhdessä tuotteessa. Nyt mallit teholuokissa 1,6-8kW, 3-12kW sekä 4-16kW sopeutuvat automaattisesti talon tehontarpeeseen kompressorin kierroslukua säätämällä. Lämmityksen ja lämpimän veden tarpeen kasvaessa lämpöpumppu lisää tehoa. Kun tarve vähenee, lämpöpumppu laskee kompressorin kierroslukua ja tehoa.

NIBE F1255 on maalämpöpumppu, joka soveltuu niin pienten kuin suurten talojen tarpeisiin. Tehokas F1255 sisältää myös integroidun ruostumattomasta teräksestä valmistetun lämminvesivaraajan.

Huippuluokan lämpökerroin, taajuusohjattu kompressori sekä kierroslukuohjattu kiertovesipumppu takaavat sen, että F1255 soveltuu lämmönlähteeksi myös vaativiin kohteisiin. NIBE F1255 mukautuu aina rakennuksen tietyn hetkiseen lämmitystehon tarpeeseen pitäen lämmityskulut mahdollisimman alhaisella tasolla.

NIBE F1255 soveltuu tavanomaisten lattia- ja patterilämmitysten lisäksi puhallinkonvektoria hyödyntäviin lämmitysjärjestelmiin. Kyseiseen maalämpöpumppuun voidaan liittää haluttaessa myös toinen lämminvesivaraaja. Lisävarusteiden avulla puolestaan onnistuu niin jäähdytys kuin poistoilman lämmöntalteenottokin.

 

Invertterikompressorin tehoalue: 1,5-6kW, 3-12kW sekä 4-16 kW

Sisäänrakennettu lämminvesivaraaja: 180 L

Sähkövastus: 9kW

Korkeat lämpötilat:
Menoveden lämpötila jopa 65 °C (70 °C)
Paluuveden lämpötila jopa 58 °C

Saatavilla myös:
Uima-altaan lämmitys
Passiivinen/aktiivinen jäähdytys
Etäohjaus kännykällä