Maalämpöpumppu NIBE F1245

f1245_250pxNIBE F1245 on maalämpöpumppu omakotitalojen ja rivitalojen lämmitykseen.

NIBE F1245 on varustettu 180 litran lämminvesivaraajalla. Lämpimän veden on laskettu riittävän viisihenkisen perheen vedenkäyttötarpeisiin (ilman kylpyammetta).

Lämminvesivaraaja on eristetty Neopor-nimisellä eristeellä, joka on ympäristöystävällistä vaahtoa. Neopor-eristeen tehtävänä on minimoida lämpöhäviö. Yksikkö voidaan kytkeä vapaasti matalalämpöisiin jakelujärjestelmiin, kuten pattereihin, kiertoilmalämmittimeen tai lattialämmitykseen.

Mikäli haluat vastaavanlaisen lämpöpumpun ilman sisäänrakennettua lämminvesivaraajaa kannattaa tutustua maalämpöpumppumalliin F1145.

NIBE F1245 sopii kaikenlaisiin omakotitaloihin, mutta ainoana vaatimuksena on, että katto on yli 2 metrin korkeudessa. Vanhoihin taloihin, jossa pumppu on usein kellarissa, suosittelemme mallia: NIBE Fighter 1145.

Suosittelemme, että pumppu sijoitetaan tekniseen tilaan. Uusissa taloissa on tavallista, että lämpöpumppu sijoitetaan apukeittiöön, jossa on usein myös pyykinpesukone sekä kuivausrumpu. NIBE F1245 vaatii hieman tilaa pumpun sivussa olevan putken vuoksi. F1245 mahtuu pienempään tilaan, kuin 1145, jonka lisäksi tarvitaan aina erillinen lämminvesivaraaja.

Remonttikohteissa tavallisin paikka lämpöpumpulle on pannuhuoneessa.

Toimitusaika on noin 1-5 viikkoa. Ota yhteyttä heti tänään, näin pystymme kertomaan, mitkä toimitusaikamme ovat juuri tällä hetkellä. Pyrimme pitämään vastausaikamme lyhyinä, joten voit odotaa vastaustasi tarjouspyyntöön 1-3 arkipäivän kuluessa.

Lisää tietoa löydät PDF-esitteistä:

NIBE F1245

NIBE maalämpöpumput