Maalämpöpumppu NIBE F1145

NIBE F1145

Uusi, edistyksellinen lämpöpumppu, joka on erittäin yksinkertainen käyttää. NIBE Fighter 1145 on lämpöpumppu ilman lämminvesivaraajaa – mikäli vaatimuksissasi on lämminvesivaraajalla varustettu lämpöpumppu, kannattaa tutustua malliin NIBE F1245. Nibe F1145-pumppu sopii omakotitalojen ja rivitalojen lämmittämiseen.

NIBE F1145 pumpulla voit kontrolloida lämmitystäsi uuden, käyttäjäystävällisen värinäytön avulla. Näin voit sujuvasti valvoa pumpun käyntiä ja saada yleiskatsauksen esimerkiksi laitteen toiminnasta sekä kulutuksesta – tai luoda lämpöpumpulle kokonaan mieleisesi asetukset.

NIBE 1145 sopii kaikenlaisiin taloihin, ja mataluutensa vuoksi sen voi laittaa myös tiloihin, joiden huonekorkeus on normaalia pienempi, kuten kellareihin. Lämminvesivaraajalla varustettu malli F1245 sen sijaan vaatii korkeamman tilan.

Toimitusaika vaihtelee melko paljon sesongin mukaan, mutta normaalisti toimitusaika on noin 1-5 viikkoa. Ota yhteyttä heti tänään, näin pystymme kertomaan, mitkä ovat toimitusaikamme juuri tällä hetkellä! Pyrimme pitämään vastausaikamme lyhyinä, joten voit odotaa vastaustasi tarjouspyyntöön 1-3 arkipäivän kuluessa.

 

Lisää tietoa löydät PDF-esitteistä:

NIBE maalämpöpumput

NIBE F1145