Kiinnostaako työskentely maalämmön parissa? Katso avoimet työpaikat!

Me kasvamme!

Kustannustehokkaiden ja ympäristöystävällisten lämmitysvaihtoehtojen kysyntä kotitalouksien ja asuin- sekä liikekiinteistöjen osalta kasvaa jatkuvasti. On yleistä, että etenkin suurempia kiinteistöjä lämmitetään tällä hetkellä usein öljyllä tai kaukolämmöllä, joiden kustannukset kasvavat koko ajan. Techeat Oy:n tavoitteena on täyttää tämä markkinarako. Tarjoamme asiakkaillemme kustannustehokkaita maa-, ilma/vesi- ja poistoilmalämpöpumppuja sekä hybridiratkaisuja perustuen edellämainittuihin lämmönlähteisiin.

Techeat on erikoistunut lämpöpumppujen asentamiseen vesilämmitysjärjestelmiin. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tällä hetkellä sen liikevaihto on 2,5 – 3 miljoonaa euroa. Asennamme vuosittain 100 lämpöpumppua, joista 20 suuriin asuin- tai liikekiinteistöihin.

 

Etsimme useita aluemyyntipäälliköitä kasvavaan tiimiimme

Aiempi kokemus B2C-myynnistä, teknisestä myynnistä sekä vesijohto- tai energiateollisuudesta katsotaan eduksi, mutta ei ole vaatimus. Tärkeintä on positiivinen asenne ja halu onnistua! Koulutamme sinut tehtävään ja tarjoamme työkalut joita työssä tarvitset. Aluemyyntipäällikkönä vastaat myynnistä oman alueesi omakotitaloasiakkaille, asunto-osakeyhtiöille sekä liikekiinteistöille. Sinulla on tarvittavat Wordin ja Excelin käytön tietotaidot sekä sosiaalisen median ja internetmarkkinoinnin tuntemusta. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi, mutta ei ole vaatimus työtehtävään.

Techeatilla sinulla on joustavat työajat ja pääset työskentelemään nuoren ja tavoitteellisen tiimin kanssa, jolla on laaja tietämys alasta. Maksamme provisiopohjaista palkkaa, joka pitää sisällään takuupalkan sekä mahdolliset bonukset. Tällä hetkellä etsimme myyntipäälliköitä seuraaville alueille: Uusimaa, Lounais-Suomi/Satakunta sekä Pirkanmaa/Etelä-Pohjanmaa/Keski-Suomi

Lähetä vapaamuotoinen hakemus tai tarvittaessa ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!

 

Etsimme alihankkijoita

Oletko itsenäinen ammatinharjoittaja ja haluat enemmän töitä?

Techeat ostaa LVI- ja sähkötöitä myös alihankintapalveluna. Olemme aktiivisia koko Suomen alueella joten jos olet kiinnostunut työskentelemään yhteistyössä kanssamme, ota ihmeessä yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Lämpöpumppu-urakoitsijana voit työskennellä omien laitteidesi avulla tai käyttää Techeatin laitteita ja autoja.

 

Etsimme useita lämpöpumppuasentajia

Aikaisempi kokemus LVI-teollisuudesta, sähkö/metallitöistä tai energiaporauksesta katsotaan eduksi, mutta ei ole vaatimus työtehtävään. Koulutamme sinut niin, että voit tehdä työsi mahdollisimman tehokkaasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Reissuasentajana sinulla on erittäin joustava työaika ja työskentelet sekä tiimeissä että itsenäisesti. C-ajokortti on etu, mutta ei vaatimus. Myös suomen ja ruotsin kielen taidot katsotaan eduksi.

Asentajamme työskentelevät tällä hetkellä Pietarsaaresta käsin, mutta suunnitelmana on laajentaa toimintaa Etelä-Suomeen.

Techeatin kautta sinulla on mahdollisuus hankkia ammattipätevyys LVI-teollisuudesta oppisopimuksen muodossa, joka tarkoittaa sitä, että opiskelet ja työskentelet samanaikaisesti.

Lähetä vapaasti muotoiltu hakemus tai ota yhteyttä niin kerromme lisää!

 

Rekry

  • Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.