Maalämpö suurkiinteistölle

Laske paljonko voisit säästää!

Raportti ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi!

Kiinteistö maalämpö halli
Suurten kiinteistöjen kohdalla suunnittelu on erityisen tärkeää maalämpöjärjestelmän optimaalisen toiminnan takaamiseksi. TECHEAT on erikoistunut vaativien maalämpöjärjestelmien toteuttamiseen suurille kiinteistöille. Kohteita voivat olla niin liike- ja teollisuuskiinteistöt kuin asunto-osakeyhtiöt ja rakennusliikkeet. Tarjoamme asiakkaillemme ympäristöystävällisten energiajärjestelmien kokonaisratkaisuja aina suunnittelusta toteutukseen. Alla on esitettynä tyypillinen suuren kiinteistön maalämpöprojektin eteneminen vaihe vaiheelta. Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiin ja kerromme lisää.

1. KARTOITUS
Asiakkaan yhteydenoton perusteella tehdään yleiskartoitus projektin laajuudesta tarjouksen laskemista varten. Tarvittaessa voidaan pitää myös aloituspalaveri, jossa molemmat osapuolet voivat esittää vielä tarkentavia kysymyksiä.

2. MITOITUS
Mitoitusvaiheessa selvitetään vaadittavien porakaivojen määrä ja syvyys sekä määritetään kaivojen sijainnit. Lisäksi mitoitetaan lämpöpumpuilta vaadittava teho.

3. PORAUS
Maalämpökaivon porauksen yhteydessä asennetaan pitkä teräsputki suojaamaan porakaivoa maakerroksen sortumilta ennen kallion saavuttamista. Kallioon porataan halkaisijaltaan 115 mm reikä. Lopuksi kaivoon asennetaan luonnonystävällisellä jäänestoliuoksella täytetty keruuputki.

4. ASENNUS
Keruuputkisto kytketään rakennuksen tekniseen tilaan sijoitettavaan lämpöpumppuun. Tämän jälkeen lämpöpumppu asennetaan kiinteistön lämmönjako-, käyttövesi- ja sähköjärjestelmään.

5. SÄÄTÖ
Lämpöpumppuun tehdään asennuksen jälkeen kiinteistökohtaiset säädöt ja asetukset optimaalisen toiminnan takaamiseksi.

6. LISÄPALVELUT
Erikseen sovittavia lisäpalveluita ovat esimerkiksi lämpöpumpun avulla toimiva jäähdytysjärjestelmä tai vanhan lämmönlähteen purku ja hävitys.

7. JÄLKIHUOLTO
Lopuksi varmistetaan maalämpöjärjestelmän toiminta ja käydään asiakkaan kanssa läpi käytännön toimenpiteet järjestelmän ylläpitämiseksi.

Kokeile laskuriamme niin näet, kuinka paljon voit säästää maalämpöön vaihtamalla!

Kim Snellman
Myynti
+358 44 7779666
info@techeat.fi

Lataa lämmityskustannusten säästöopas