Luotettavat maalämpöjärjestelmät yksityisasiakkaille

Vaativien maalämpöjärjestelmien ammattilaisina, emme missään nimessä unohda yksityisasiakkaitamme. Kauttamme saat maalämmön mitoituksen, porauksen ja asennuksen omakotitaloon tai vapaa-ajan asuntoon luotettavasti ja joustavasti. Lisäksi suoritamme maalämpöjärjestelmien huoltoja. Satojen omakotitalokohteiden kokemus takaa optimaaliset lämmitysratkaisut niin uudisrakennuksiin kuin vanhempiin taloihin energiaremontin yhteydessä. Vastaamme asentamiemme maalämpöjärjestelmien toiminnasta ja opastamme laitteiden oikeaoppiseen käyttöön.

Maalämpö hankitaan omakotitaloon yleensä kätevänä ja kaiken kattavana avaimet käteen-pakettina. Myös suurin osa TECHEATin omakotitaloihin asentamista maalämpöjärjestelmistä on toteutettu niin, että me hoidamme kaiken. Asiakkaan kannalta tämä malli on paitsi vaivaton, myös selkeä yhden toimittajan vastatessa kaikesta.

Omakotitaloihin asennettava maalämpöjärjestelmä sisältää lämpökaivon sekä maalämpöpumpun. Lämpökaivolle tarjoamme vaihtoehtona pintamaahan asennettavaa vaakaputkistoa, mikäli pinta-alaa tontilla tai esimerkiksi pellolla on riittävästi. Maalämpöä ei voida kuitenkaan asentaa omakotitaloon, ellei siinä ole vesikiertoista lämmitysjärjestelmää eli joko vesikiertoisia pattereita tai lattialämmitystä. Tähän ongelmaan löytyy meiltä ratkaisu, sillä asennamme tarvittaessa maalämpöjärjestelmän yhteyteen myös lattialämmityksen.

Maalämpö kotiisi?

Mikäli sinua kiinnostaa maalämmön hankkiminen omakotitaloon, ota yhteyttä niin katsotaan  minkälainen maalämpöjärjestelmä tarpeisiisi parhaiten sopii. Samalla voidaan myös arvioida mitä luokkaa lämmityskustannukset maalämmöllä tulisivat olemaan.

Täytä tietosi täällä!