Lattialämmitys maalämmön yhteyteen

MuoviTech-lattialämmitys on toimiva ja laadukas valinta maalämmön pariksi. Moderni, vesikiertoinen MuoviTech-lattialämmitys käyttää elektronisia termostaatteja, jotka reagoivat jo asteen kymmenyksen muutokseen huoneenlämpötilassa. Tarkan lämmönsäädön vuoksi tuotettu lämpö on tasaista ja vedotonta sekä erittäin energiataloudellista. MuoviTech-lattialämmitys suunnitellaan asiakaskohtaisesti, minkä vuoksi saat käyttöösi yksilöllisen järjestelmän, joka vastaa toiveitasi ja tarpeitasi.

Muovitech Lattialämpö

1. SUUNNITTELU
MuoviTech-lattialämmitys on mittatilaustekniikkaa, joka huomioi kiinteistön erityispiirteet. Suunnittelijoillamme on käytössään uusimmat työkalut ja pitkä tietotaito lattialämmitysjärjestelmien suunnittelusta.

2. ASENNUS
Emme toimita vain putkia ja termostaatteja, vaan myös kaikki tarvittavat varusteet sekä asennamme ne paikoilleen. MuoviTech-lattialämmityksen asennus sisällyttää valmistelevat rakennustyöt, lattianlämmityslaitteiston ja -putkiston kytkennät. Toteutuksessa huomioimme mm. lämmönjakautumisen ja virtauksien tasapainottamisen sekä alla olevan lattiarakenteen.

3. LISÄTYÖT
Säätöautomatiikka sisältyy urakan lisätöinä tehtävään putkityöhön. Säätöautomatiikka ohjaa lattialämmitysputkiin oikean lämpöistä vettä ulkoilman lämpötilan perusteella.

4. JÄRJESTELMÄN TESTAUS
Taataksemme järjestelmän toimivuuden, testaamme putkiston tiiviyden paineilmalla sekä teemme tarvittavat loppusäädöt asennukseen.

5. HUOLTOVAPAA JÄRJESTELMÄ
MuoviTech-lattialämmitysjärjestelmä toimii luotettavasti ilman erityisiä huoltotoimenpiteitä. Järjestelmän mittareiden tarkkailu ja muutama vuosittainen säätötoimenpide riittävät tavallisesti hyvin.

6. TAKUU
MuoviTech-lattialämmitys rakennetaan korkealaatuisista komponenteista. Tämän vuoksi voimme huoletta antaa lattialämmityksellemme 10 vuoden takuun sekä lattianlämmitysputkillemme jopa 40 vuoden materiaalitakuun.